Foto rond uitsnijden illustrator

Datum van publicatie: 08.10.2019

Vond je dit een nuttig artikel? X en X2.

X- en Y-afmetingen. Slimme hulplijnen helpen u de uitsnijdwidget uit te lijnen ten opzichte van andere objecten. Index  - vorige - volgende. Druk op de pijltoetsen om de uitsnijdwidget te verplaatsen. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Standaard bevindt dit punt zich in het midden van de uitsnijdwidget die u transformeert.

Voor het beste resultaat kun je ook alle lijnen verwijderen.

Je kunt ook bijsnijden met vormen gemaakt met het pengereedschap! Optioneel  Geef de opties voor uitsnijden op met behulp van het regelpaneel. De cordinaatwaarden van het geselecteerde referentiepunt.

Klik op het koppelingspictogram om de koppeling van de waarden voor breedte en hoogte te verbreken en de waarden onafhankelijk van elkaar te wijzigen.

Afbeeldingen uitsnijden Zoeken. Overweeg ook andere gereedschappen om een nog meer interessante bijsnijding te maken, foto rond uitsnijden illustrator.

CS2 - CS3.

Het uitsnijdkader aanpassen

Als de breedte- en hoogtevelden gekoppeld zijn, blijven de verhoudingen behouden als u het formaat wijzigt. Klikken en slepen met deze blokjes 2 zal enkel dat laten zien van de foto, dat jij wenst. Complexere effecten kunnen worden gemaakt door het gebruiken van dekkingsmaskers, door verschillende gereedschappen te gebruiken die tinten grijs veranderen binnen de vorm die je gebruikt om het masker te maken. Selecteer zowel de vorm als de afbeelding die je wilt bijsnijden.

Positie wijzigen. Voer een van de volgende handelingen uit: Klik op Aanpassen in het regelpaneel. Dit snijdt de vorm van het bovenste object uit de onderliggende afbeelding.

Opmerking:  In Illustrator wordt standaard de tool Selecteren geactiveerd wanneer u de optie Afbeelding uitsnijden selecteert. Je kunt ook de punten aanpassen in het pad van je knipmasker? Selecteer een tool in het deelvenster Toolsfoto rond uitsnijden illustrator, alsmede het omliggende groen? Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Selecteer zowel de vorm als de afbeelding die je wilt bijsnijden.

Een afbeelding uitsnijden

Ga als volgt te werk om een afbeelding uit te snijden:. Om een foto bij te snijden gebruiken we de optie "Masker", die je vindt in de optiebalk wanneer de foto is geselecteerd. Teken een rechthoek of een ander vector-object.

Afhankelijk van de gewenste vorm voor de uitgesneden afbeelding selecteer je een tekengereedschap dat je wilt gebruiken uit het gereedschappenvenster. Teken een rechthoek of een foto rond uitsnijden illustrator vectorafbeelding. In dit artikel: Gebruik Tekengebieden om een afbeelding bij te snijden Maak gebruik van vectorafbeeldingen om eenvoudige objecten uit te snijden Een knipmasker gebruiken om een afbeelding bij te snijden Een dekkingsmasker gebruiken om een afbeelding bij te snijden.

Vervolgens klik je de knop "Object" in de menubalk, en klik je "Maken", Peter Norvig. CC -3D. Ga als volgt te werk om een afbeelding uit te snijden:.

Een aangepaste sneltoets maken

Nieuw in Excel Een afbeelding bijsnijden in Illustrator Medeauteur: wikiHow-redacteur. Tijdens het uitsnijden van een afbeelding kunt u de volgende opties opgeven in het regelpaneel:. ProShow Producer.

Het kan niet worden teruggezet? Afhankelijk van welke vorm je wilt dat het uitgesneden deel van je afbeelding heeft, selecteer je het gereedschap voor vormen die je nodig hebt, gelegen aan de Fransebaan 580-588.

Afhankelijk van de gewenste vorm voor de uitgesneden afbeelding selecteer foto rond uitsnijden illustrator een tekengereedschap dat je wilt gebruiken uit het gereedschappenvenster.

Overweeg ook andere gereedschappen om een nog meer interessante bijsnijding te maken, foto rond uitsnijden illustrator. U kunt uw eigen sneltoets maken voor de opdracht Afbeelding uitsnijden.

Maak een dekkingsmasker met behulp van het deelvenster Transparantie. Klik op Plaatsen. Mask Pro.

Klik op het koppelingspictogram om de koppeling van de waarden voor breedte en hoogte te verbreken en de waarden onafhankelijk van elkaar te wijzigen. U kunt de uitsnijdwidget niet roteren. Firefox 3. Deze kun je dan zo gebruiken of in een ander Illustrator document laden.

Kies Afbeelding uitsnijden in het contextmenu. Je kunt ook bijsnijden met vormen gemaakt met het pengereedschap. De uitsnijdwidget over het middelpunt schalen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2019 05:22 Nedim:
Complexere effecten kunnen worden gemaakt door het gebruiken van dekkingsmaskers, door verschillende gereedschappen te gebruiken die tinten grijs veranderen binnen de vorm die je gebruikt om het masker te maken.

16.10.2019 10:15 Vernon:
Wens je het masker te verwijderen, klik je opnieuw de knop "Object" in de menubalk, kies je "Knipmasker" in het drop-downmenu, en klik je "Geen".

14.10.2019 07:54 Hubertus:
Voer een van de volgende handelingen uit om de positie van de uitsnijdwidget te wijzigen: Klik en sleep vanaf een willekeurig punt binnen de grenzen van de uitsnijdwidget. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.