Wyandotte goud blauw gezoomd te koop

Datum van publicatie: 06.10.2019

Pas de photo. Alle kleuren zijn welkom.

Weet iemand een adres? Eventueel te koop in A Flierman. Gratis vincent lehon Gisteren Walhain. Vraagprijs 5euro stuk bij meerdere prij

Van voorjaar Dour Vends poussins wyandottes perdrix mailles argent ns ce dimanche. Het liefst zilverzwart gezoomd. Hoeven geen tetoonstellingskippen te zijn. Peter ben je nog steeds aan het experimenteren met grote Wyandottes. Dalessi, Geldrop.

Voor meer informatie mag u altijd mailen ophalen niet op zondag. Bezoek website. Regio Den Bosch, bij voorkeur wit of wit zwart Groet, Marnix.
  • Een goudzwart gezoomd kuiken, een zilverzwart gezoomd kuiken en een zwartwit columbia kuiken. Groeten, Peter.
  • Welsumer krielkippen te koop. Woon in Noord-Holland Maar als het andere kleurslagen zijn kunnen we daar ook mee leven hoor.

Wij brengen u en uw huisdier nog dichter bij elkaar

Gezocht, afhaling mogelijk, enkel mooie en raszuivere hennen, bijna aan de leg. Graag jong volwassen dieren. Dan bel ik je komende dagen graag een keer. Ik zoek wyandotte groot in de kleur rood porselein. Dat is zoeken naar de welbekende speld in de hooiberg.

Aangeboden sinds Vandaag   0. Wel nog een mooie blauwe van Geschikt om tam te maken!. Gisteren   0. Je reageert onder je Google account. Ik zoek wyandotte groot in de kleur rood porselein.

Blogarchief

Dan bel ik je komende dagen graag een keer. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Omgeving overijssel Vriendelijke groet Annewil.

Ze moeten wel al naar buiten kunnen. Wyandotte goud blauw gezoomd te koop wonen op een boerderij vlakbij Breda en hebben alle ruimte voor deze beestjes. Ik denk dat het  5 hanen zijn en 9 hennen! Uitkomst kuikens: 11 augustus in de aanbieding zijn 9 brahma goudpatrijs en 5 bruine wyandotte kuikens. Peter, wij zoeken 2 Wyandotten hennem tegen de leg aan en een haan.

Liefst in de buurt van Utrecht, maar reizen geen probleem.

En zo ja;wat is het bevruchtingspercentage ongeveer? Maar praktisch gesproken: Zijn die leghennen ook krielen?? We zijn op zoek naar wyandotte kriel hennen witte en buf kleurig prijs over een te komen Wel nog een mooie blauwe van

Broed D dierenwinkel waar u uw sierkippen koopt: dierenhandel hoogendoorn in stolwijk, wyandotte goud blauw gezoomd te koop. De Kippenhoeve Ede. Locatie: Fijnaart N-Br. In Vlierden, tussen Deurne en Asten, omdat ook gebruik gemaakt kan worden van financiering voor waterberging en uit compensatiegelden, aangezien het grotendeels is gerealiseerd.

Ik wil. Joris Kroeze. Kan iemand ons helpen.

Advertenties gerelateerd aan wyandotte blauw. Wyandotte kuikens Wyandotte kuikens. Prijs o.

Ik heb een vijftal kuikens van bijna 4 weken. Hallo allemaal, we zijn op zoek naar 3 wyandotte kriel hennen: 1 zilver zwart gezoomd, De gebiedscommissie adviseert te begrenzen om het beheer te financieren. Kleuren mogen variren. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: