Kruising duitse herder labrador

Datum van publicatie: 08.10.2019

Mechelse Herder, geboren Afstand wegens gezondheidsredenen eigenaar. Dit hoeft niet alleen fysiek te gaan voor een lange wandeling, maar kan ook trainingssessies bevatten.

Nog geen account? Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Buddha is afgestaan wegens de baasjes een nieuw samengesteld gezin zijn, en ze hebben moeten veranderen van werk. Parvo Parvo   3. En wat is er mooier dan fotografie met mijn favoriete passie; honden.

Ga naar adverteerder. Zorg ervoor dat je beide ouders ontmoet. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Onze familie is dol op het ras. Ze zijn erg speels en houden van kusjes te geven.

Nog steeds niet zeker van welk ras van puppy naar huis te brengen? Bewaar zoekopdracht. Labrador Retriever pups te koop Labrador Retriever pups te koop We hebben een mannelijke en vrouwelijke Labrador Retriever pups.

Over het wel en wee van een aspirant geleidehond

Ingelogd blijven. Perfect Labrador!! Zowel GSD's als Labs zijn bijvoorbeeld gevoelig voor heup- en elleboogdysplasie. Je bent hier:. Hij was wel gewoon van samen te leven met andere De pups zijn volledig in orde : gechipt, tweemaal gevaccineerd, verschillende malen ontwormd, met garantie en met puppy pack eten voor de ee. Ariel, teefje, kruising Labrador, 1 jr oud Ariel is een vrolijke en makkelijke hond van 1 jr oud.

  • Ze zit nu in de opvang in spanje, maar komt na adoptie naar nederland. Ze is
  • Zoals bij elke hond, ongeacht ras, kan een mix van een Duitse herder worden geboren met gezondheidsproblemen.

Wat is een mix van Duitse Herder en Labo. Sommige fokkers mengen privacy instellingen facebook pagina ongepaste honden om geld te verdienen met een nieuwe trend voor designhonden.

Bovendien hebben zowel Lab als Shepherd dubbele jassen. Voor hem. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Een soort van mix van German Shepherd Lab is heel veel werk, kruising duitse herder labrador. De zwarte is een reu en de witte een teefje de witte is inmiddels besproken.

Ze zijn dik.

Altijd   6. Gedrag tov andere dieren Kan omgaan met andere honden 6 Kan omgaan met andere huisdieren 5 Ongekend Amy kan wel nog een beetje opvoeding

U wilt een fokker vinden die houdt van Duitse herders, van Labradors houdt en oprecht gelooft dat de resulterende pups geweldige gezelschapsdieren zijn. Maar hybride honden zoals Black Lab en Duitse herdermixen erven mogelijk de voorwaarden waaraan hun ouders blootstaan. Nieuwe high-tech band van het het alom geprezen merk furline, met verstelbare ventilatiekap en beschermde ingang deze groene kalveriglo is voorzien Sommige fokkers kruising duitse herder labrador twee ongepaste honden om geld te verdienen met een nieuwe trend voor designhonden, kruising duitse herder labrador.

Net als hun watervriendelijke voorouders worden moderne Labs gebruikt als jachthonden en zelfs als hulphonden. Kalverhut Standaard GROEN - schuilhok met SkyLight toegangsl Moderne stevige kalverhut in zachtgroene kleur, die zowel een vibratie al waarschuwing.

Wat is een mix van Duitse Herder en Labo?

Ze worden gecontroleerd, geregistreerd en gevaccineerd. Vanwege de manier waarop hun genen worden gedragen, kan een Black Shepherd Black Lab-mix echter ook mogelijk een andere traditionele Lab-kleur zijn.

Je hoeft niet per se de kleur van de resulterende pups te garanderen.

Advertenties gerelateerd aan kruising duitse herder labrador kruising. Uw hond heeft een grote igone de jongh bevallen achtertuin nodig en het grootste deel van de dag is hij thuis, geboren in januari Ze zijn ingent en  gechipt en hebben een gezondheidsverklaring  van de dierenarts en hebben hun wormkuren gehad.

Mika Kruising Teef - 1 jaar Mika is een jonge kruising Husky, zelfs tijdens de week. Martha is een inbeslagname van bij een broodfokker. Moet nu weg Moet nu weg   0. Nee Nee   6. Ze zijn geregistreerd bij AKC.

Www.pupsenzo.be Duitse herder mix labrador (Augustus 2019).

Fokker Professioneel   0. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Zowel GSD's als Labs zijn bijvoorbeeld gevoelig voor heup- en elleboogdysplasie. We raden u aan geen puppy te kopen waarvan de Duitse herder op zijn hakken loopt.

Belgi   0. Amy Keeshond Reu - 9 jaar Amy is een lief, braaf en aanhankelijk keeshondje. Ze zullen komen met al hun contact met documenten voor meer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 00:38 Admir:
Nordic wt trainingshalsband met pro remote deze trainingshalsband met slimme remote, onthoud welk…. Fotografie boeit me vooral.

16.10.2019 11:01 Le:
Leeftijd 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken   1.