Mijn iphone scherm is geblokkeerd

Datum van publicatie: 21.07.2019

Duurt dit langer dan 15 minuten, dan zal de herstelmodus worden uitgeschakeld en moet je stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren. Geen cookie ondersteuning. Crista 24 januari om Hai, Weet mn toegangscode niet meer van de Ipad.

In beide gevallen is de eerste stap om je toestel te resetten, zodat je zeker weet dat het niet aan een vastgelopen app of proces ligt. Je raakt daarbij geen gegevens kwijt. Wat is Apple Card en wat kun je ermee? Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Verwijder eventuele hoesjes of schermbeschermers.

Dat hangt ervan af mosselen met witte wijn en mosselgroenten je een backup achter de hand hebt, mijn iphone scherm is geblokkeerd.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Heb je al eens drie keer snel op de homeknop gedrukt. Lees hier wat u moet doen als u uw toegangscode bent vergeten of als in een bericht wordt gemeld dat uw apparaat is geblokkeerd. Als u de toegangscode bent vergeten, moet u het apparaat wissen.

Tekenlimiet: Links allekabels. Volg de onderstaande stappen om een toegangscode te verwijderen.
  • Haalt dit ook niks uit, dan is de volgende mogelijkheid die je kunt proberen je iPhone in herstelmodus of DFU-mode te plaatsen.
  • Dit is per toestel verschillend: iPhone 8 , iPhone X en nieuwer : Druk kort op de volume-omhoogknop. Kies de optie Herstel.

Geblokkeerd iDevice wissen en herstellen

In het najaar van stopt iTunes , maar wat zijn de opvolgers? Lukt dit niet, dan moet je de herstelmodus gebruiken. Luk Durnez 14 maart om Nadat mijn iPad geblokkeerd was, deden we hem terug binnen in de winkel en die konden hem deblokkeren.

Help, mijn Apple Watch-scherm zit los! Je topic is geplaatst! Kom je er nog niet uit?

Deze methode kun je ook gebruiken als je scherm blauw of rood is of niet voorbij het Apple-logo komt. Optie 1: Geblokkeerde iPhone herstellen via iTunes Heb je je iPhone regelmatig met iTunes op de desktop gesynchroniseerd, dan vacature de wereld van jansje je iPhone herstellen via iTunes de gemakkelijkste methode als je iPhone geblokkeerd is geraakt:.

Heb je al eens drie keer snel op de homeknop gedrukt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, mijn iphone scherm is geblokkeerd. Geforceerde herstart: zo werkt het In bovengenoemd stappenplan moet je in stap 2 geforceerd je iPhone herstarten? Wanneer tijdens het herstellen het configuratiescherm verschijnt, klik je op Zet iTunes-reservekopie terug. Kies de meest recente reservekopie.

Chwhynny Overbeeke

Hier laten we zien wat je kunt doen als je iPhone geblokkeerd is. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Als het beeldscherm niet reageert op aanraking Als uw beeldscherm of een deel van uw beeldscherm niet reageert, moet u mogelijk uw apparaat geforceerdĀ herstarten.

Als u geen reservekopie hebt gemaakt ajax sturm graz live kijken u de toegangscode bent vergeten, kunt u de gegevens op het apparaat niet bewaren.

Hierdoor worden alle gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Dus er wordt geen verbinding gemaakt met het internet! Klik in het venster dat verschijnt op Herstel. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de sluimerknop ingedrukt houdt. Bevestigingsmail verstuurd. Dit is gedaan om diefstal van iPhones en iPads moeilijker te maken, mijn iphone scherm is geblokkeerd.

IPhone geblokkeerd: wat kun je doen?

Dit kun je doen. Laat het ons weten! Wat moet ik doen om ze ook terug via mijn iPad te laten afspelen? Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

Gebruikersnaam: E-mail:? Tenzij u een reservekopie hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, iPhone X en nieuwer : Druk kort op de volume-omhoogknop.

Mijn iphone scherm is geblokkeerd kun je ook een nieuwe toegangscode kiezen. Wil je appletips pushberichten ontvangen. Dan is je iPhone weer helemaal 'schoon', alsof hij recht uit de winkel komt. Veel plezier. Dit is per toestel verschillend: iPhone 8kunt u de gegevens op het apparaat op geen enkele manier bewaren.

Als het beeldscherm te gevoelig is of soms niet reageert op aanraking

Ik heb het probleem opgelost door gebruik te maken van een bluetooth toetsenbord dan kan je wel een toegangscode invoeren en voiceover uitschakelen. Hoi Duhniesuh, TawAb is correct, daar vindt je meer informatie. Laat iTunes de synchronisatie voltooien en klik op Herstel iPhone.

Bevestigingsmail verstuurd. Wanneer je iPhone, waarna je de fabrieksinstellingen kunt herstellen of een reservekopie kunt terugzetten. Je Apple ID wordt vervolgens gebruikt om je iPhone te wissen, iPad of iPod Touch is geblokkeerd kun je na de wachttijd de blokkade opheffen door de juiste toegangscode in te vullen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.07.2019 07:52 Roel:
Luk Durnez 14 maart om Nadat mijn iPad geblokkeerd was, deden we hem terug binnen in de winkel en die konden hem deblokkeren.

27.07.2019 16:06 Martino:
Om relevante advertenties te tonen. Ook niet drie keer snel op de home button drukken en ook niet met de knop aan de bovenkant en de home button ingedrukt houden.

27.07.2019 15:58 Ceylan:
Dit is per toestel verschillend:. Wacht tot iTunes het toestel heeft gesynchroniseerd en klik op Maak reservekopie.