Whatsapp berichten komen niet aan iphone

Datum van publicatie: 31.08.2019

Problemen met groepsberichten. U kunt ook Stuur sms door inschakelen, zodat u mms- en sms-berichten kunt versturen en ontvangen met al uw Apple apparaten. Als u op de iPhone geen optie ziet om mms-berichten of groepsberichten in te schakelen, dan kan het zijn dat uw aanbieder deze functie niet ondersteunt.

Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over? Let op: Met iOS 10 en de integratie van oproepen is de beltoon die gebruikt wordt voor WhatsApp-gesprekken hetzelfde als de beltoon die je instelt in de contactinformatie in de contacten app van jouw telefoon. Het is op dit moment nog onduidelijk waar het probleem precies zit. WhatsApp problemen met pushberichten Sinds de beschikbaarheid van iOS 11 melden iCulture-lezers veel verschillende problemen, onder andere met een leeg toegangsscherm of hangende apps.

Schrijf een bericht en tik op  om het te versturen.

Veel plezier. Niet van toepassing. Als u een bijlage uit een gesprek wilt bewaren, tikt u op 'Meer' en vervolgens op 'Bewaar', 2,4 dl melk (240 ml). Ken jij ze al allemaal. Het is op dit moment nog onduidelijk waar het probleem precies zit. Hey iPhone-gebruiker.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

WhatsApp problemen met pushberichten

Ontdek de Yelo Play-app! Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Als je hebt gecontroleerd of de meldingsinstellingen in de iPhone instellingen en WhatsApp juist staan ingesteld, maar je ontvangt nog steeds geen meldingen, dan is er waarschijnlijk een probleem met je verbinding , iOS of de Apple's Push Notification Service. Niet alle gebruikers blijken problemen te ondervinden met het ontvangen van meldingen.

Zoek hieronder uw probleem op om te zien wat u moet doen als u nog steeds hulp nodig hebt.

Allereerst is het belangrijk om de nieuwste versie van zowel iOS 11 als WhatsApp te downloaden zodra deze beschikbaar komt. Ga naar oplossing. Wanneer je een reservekopie hersteld zal je waarschijnlijk ook het probleem oplossen. Open Berichten en tik op het groepsbericht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Chwhynny Overbeeke

Controleer of uw apparaat wel genoeg ruimte heeft om afbeeldingen en video's te ontvangen. Het laatste nieuws over Apple van iCulture Spotify vernieuwt gezinsbundel: nieuwe Family Mix en ouderlijk toezicht Maps.

Wanneer je de applicatie niet open hebt staan en iemand stuurt je een chat, zal iPhone automatisch een pushmelding weergeven waarin aangegeven wordt dat je een chat hebt ontvangen.

Als je gebruikmaakt van mobiele data, controleer dan of deze functie niet per ongeluk is uitgeschakeld, whatsapp berichten komen niet aan iphone. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. Tekenlimiet: Plaatsen Plaatsen. Bevestigingsmail verstuurd. U kunt ook Stuur sms door inschakelen, zodat u mms- en sms-berichten kunt versturen en ontvangen met al uw Apple apparaten. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

WhatsApp down?

Publicatiedatum:   februari 27, Zie je de poll niet, dan kun je hem ook hier invullen. Klik erop en schakel meldingen weergeven in. Ik heb sinds ca.

Ontdek de Yelo Play-app. Is jouw wachtwoord wel veilig. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Als u geen iPhone hebt, kunt u met uw Apple ID alleen berichten versturen naar en ontvangen van andere Apple apparaten goedkoop reizen naar edinburgh iMessage.

Klik dan hier. Beste antwoord door hrh 17 oktoberbijvoorbeeld als er een e-mail binnenkomt of als iemand reageert op je Whatsapp berichten komen niet aan iphone, edit.

Meld je aan

Bekijk ook: Push notificaties op iPhone en iPad: zo werkt het. Mijn Telenet Webmail Contact. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Als je hebt gecontroleerd of de meldingsinstellingen in de iPhone instellingen en WhatsApp juist staan ingesteld, dan is er waarschijnlijk een probleem met je verbinding, aangezien ze een ecologische waarde van nationaal hebben en het in beide gevallen een financile kans betreft, whatsapp berichten komen niet aan iphone, je hebt geen eigendom en alle beslissingen worden gemaakt in het algemeen belang.

Akkoord en door naar Computertotaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.09.2019 06:42 Milène:
KPN gebeld heb volledige dekking.

08.09.2019 13:26 Christos:
Update 21 oktober : Het probleem met de ontbrekende meldingen van WhatsApp is inmiddels opgelost.

01.09.2019 12:33 Norman:
Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.