Www bospop nl programma

Datum van publicatie: 06.10.2019

Het zijn gewaardeerde en getalenteerde sessiemuzikanten die een eigen band oprichten. Aftermovie Wil je een korte impressie van Bospop , bekijk dan dit filmpje!

Wachtwoord vergeten?

Bospop Aangezien hij ook tekende voor het leeuwendeel van het The Police-repertoire, mag je boeiende hits uit de hele carrière van de Brit verwachten.

Pendelbussen naar bospop meer informatie. Mojo Concerts. Al snel stond hij in uitverkochte grote zalen. Maar wij gokken toch liever op een kaartje voor Weert! The Specials -

Flogging Molly. De ultieme act om tijdens Bospop lekker bij weg te dromen in de zomerzon. Strandfestival ZAND! Optreden Sting geannuleerd 14 juli Onthoudt mij.

Verwacht een fris en energiek optreden dat je helemaal wakker schudt.

Aan Weert ging hoe dan ook [
  • Festival Nieuws Report: Een onvergetelijke avond in Ushuaïa! Al deze elementen komen samen in het nummer The Wine Song, een vrolijk doch cynisch nummer over het globale watertekort dat door de walsende opbouw het ideale festivalliedje is.
  • Deze singer-songwriter brak in door met debuutsingle You Give Me Something en opvolger Wonderful World werd een wereldhit. Vrije Volk Festival.

Laatste Festival nieuws

De plaat is een prachtige combinatie van blues, country en psychedelica die opnieuw bewijst dat Robinson en consorten buitengewoon getalenteerde en kundige muzikanten zijn. Ook hier adverteren? Twitter Stream. Met een volgepakte line-up met grote en minder grote namen is het soms lastig kiezen wat te gaan bekijken [ In de begindagen van Level 42 had waarschijnlijk niemand kunnen vermoeden dat deze band ooit zo lang de hitlijsten zou domineren.

Foto gallery. Op naar volgend jaar en op naar 40 jaar Bospop. Gelukkig komt de band zijn afwezigheid dit seizoen dik goedmaken door o, www bospop nl programma. Dit rock festival wordt al jaren georganiseerd in Weert! Foto van de Camping noord frankrijk kust - Op weg naar Oranje.

Foto gallery

Moerheimstraat Dedemsvaart 24 Aug Fire Is Gold Middenvijver Antwerpen Bekijk volledige festival agenda Festival Fans Blijf op de hoogte van festivals binnen de electro, deep house, hardstyle, pop, rock en techno scene in Nederland en België.

Coca Cola. The Doors Alive. Wie twee jaar geleden op Pinkpop was, weet dat Ashcrofts begeesterde optreden het hoogtepunt van het festival werd.

Inloggen Registreren. Na vijftien jaar stilte kwamen de heren www bospop nl programma met nieuw werk. Meer informatie. Skunk Anansie -. Flogging Molly. Gelukkig heeft hij een springlevende dubbelganger genaamd Mike Griffioen, die samen met zijn Britse metgezellen het geluid van The Doors met grote precisie weet over te brengen.

Kijk & Ontdek

Het gezelligste, oldskool pop-rockfestival zal dit jaar voor de 36e keer plaatsvinden. Van zonnebrillen tot fietssleutels, van bankpasjes tot armbanden en van vesten tot plaids. Danny Vera.

Van melodieuze samenhang tot rock en funk. The Charlatans -. Zijn songs zijn verplichte kost voor zowel de doorgewinterde classic rock-kenner als een nieuwe generatie muziekliefhebbers.

Zondag www bospop nl programma juli. De extreem veelzijdige muzikant besloot dat jubileum te vieren met zijn Four Decade Tour, www bospop nl programma, waarop Kovacs onder andere zingt over stukgelopen relaties.

Vorig jaar verscheen dan eindelijk de opvolger Cheap Smell, waarvan de Nederlandse shows razendsnel uitverkocht raakten. Mojo Concerts. Lees meer Lees minder.

Bospop 2019

Er zijn heel wat gevonden voorwerpen! James Morrison. Cordovas - Dit betekent o.

En het perfecte excuus om er een wijntje bij te drinken, www bospop nl programma, natuurlijk? Inmiddels toeren de heren gelukkig weer volop en live zijn ze nog altijd net zo opwindend als de legendarische 2 Tone-band die Bospop twee jaar geleden afsloot: Madness.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: