Mag je eten op de bus

Datum van publicatie: 07.10.2019

Hoe verleng ik mijn abonnement? Ik denk ook dat het niet zo leuk is om 's avonds de op de grond gesmeten resten elke keer opnieuw te moeten opruimen.

Vertraging is soms onvermijdelijk. Wat moet ik doen als ik mij niet kan aanmelden bij mijn De Lijn-account via Facebook of Google? Kan ik een terugbetaling krijgen? Dat betekent in de praktijk dat een vervoerder: voorafgaand en tijdens de reis goed informeert over een aantal onderwerpen vermeld in bijlage II van de verordening.

Voeten op de grond , niet op de bank. Maar niet toegestaan is alles wat geur verspreidt, rommel maakt of vlekken geeft.

Let op: wanneer je een rituitrijkaart koopt, kun je niet in beroep. Hoe kan ik toch online solliciteren. Hoe voorkom ik een boete voor zwartrijden. Hoeveel m-cards10 kan ik ineens bestellen. Reisregels Een prettige reis is niet alleen een kwestie van duidelijke regels, maar ook van gezond verstand. Waaraan welke voorwaarden moet mijn rolstoel voldoen.

Of een verloren wachtwoord?
  • Blijf kalm bij calamiteiten. Zoek meer berichten van Ratatosk.
  • Wat is het verschil in gebruik tussen prepaid en postpaid gsm-gebruikers? Hoe weet ik welke kortingen automatisch worden verrekend bij online aankopen van een abonnement?

Zo maak je zelf ghee. Wat doe ik als ik 2 overschrijvingsformulieren ontving voor de verlenging van mijn abonnement? Wees lief voor je slapende medepassagiers en ga voor de stille aanpak. Bij welke operatoren kan ik een sms-ticket of -dagpas kopen?

Hoe koop ik een m-ticket, een m-card10 of een m-daypass?

  • Welk vervoerbewijs moet ik kopen?
  • Timing is everything Wil je die pasta met vierkazensaus toch echt in de trein eten, doe dat dan liever op een gepast tijdstip. Bezorg elkaar geen geluidsoverlast.

Zo voorkom je ellebogenwerk met de buren. Regels voor berichten. Hoeveel kan een boete bedragen. In de verordening staan onder andere eisen waaraan de vervoerders moeten voldoen ten aanzien van: het geven van reisinformatie. Wat moet ik doen als ik mijn CV niet kan uploaden De knop 'Sollicitatie' werkt niet.

Reisregels

Dan hebben die arme diabetici ook iets te knabbelen. Hoe verloopt een controle? Hoe vraag ik een terugbetaling aan als ik mijn abonnement stopzet?

Meer openbaar vervoer. Wat gebeurt er als de batterij van mijn smartphone leeg is. Wat met mensen die diabeet zijn en een aanval doen op de bus of tram,welk recht heeft de lijn om zieke mensen te verhinderen om te eten. Tips voor het reserveren van een toegankelijke bus of tram Hoe reserveer ik een rolstoeltoegankelijke rit.

Keuze gemaakt. Mag je eten op de bus moet ik doen om een gratis abonnement te krijgen.

Geldig vervoersbewijs

Of een verloren wachtwoord? Registreer je gratis! Zoek meer berichten van CyberpunX. Hoe koop ik een abonnement dat geheel of gedeeltelijk wordt betaald door mijn werkgever? Wat doe ik als ik liever mijn verlengingsvoorstellen via papieren brieven krijg?

Hoe lang blijft een m-vervoerbewijs geldig. Geldig vervoersbewijs. Het veiligste is als kinderen zitten? Vooral in intercity's is de tijd tussen twee stops lang mag je eten op de bus meer dan een kwartier De mensen zullen dan niet van hun plaats komen, skates of hoverboards op de tram!

Kan ik een sms-ticket of sms-dagpas kopen via een buitenlandse gsm-operator. Mag ik met skeelers, waar je in een bus wel bij elke halte uitstappers hebt die je aan kunnen stoten o! Zoek meer berichten van hurricane.

Abonnement verlengen

En klontje suiker zal die zieke mens hier zeker niet helpen,hij heeft nood aan snelle suikers,en uw klontje is dat niet!!!!! Ik kan het weten. Zet  buggy, kinderwagen of rollator op de rem  op de rolstoelplek.

Wie zorgt voor mijn online betaling. Wat moet ik doen om een gratis abonnement te krijgen. Ratatosk Europees Commissaris     Geregistreerd: 30 juli Berichten: 6.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: