Nieuw gmail account toevoegen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Deel je ervaringen in de reacties hieronder! Als het probleem niet ernstig is, kun je je account toevoegen via een niet-beveiligde verbinding: Tik in het gedeelte 'Beveiligingstype' op de pijl-omlaag.

Opmerking: Als je deze optie kiest, is de verbinding met je e-mailservice niet versleuteld. Je account toevoegen of verwijderen Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android. Gmail heeft de functionaliteit om een bestaand emailaccount toe te voegen aan je account binnen Gmail. Om zeker te weten of je e-mailaccount werkt zoals het hoort is het verstandig deze twee testen uit te voeren:.

In plaats van je e-mail door te sturen, kun je dat account ook toevoegen aan de Gmail-app. In Gmail voeg je een extern account standaard toe als POP3 account. Stap 5.

SMTP-server: Vul hier de hostnaam aan van de mailserver. Voor het versturen van mail over het internet wordt gebruikt gemaakt van SMTP servers. Sluit melding. Daarna krijg je de mogelijkheid om de emailgegevens in te geven? Een e-mail verplaatsen naar een map.

Dit betekent dat iemand de gebruikersnaam, het wachtwoord of de berichtgegevens van je toegevoegde account mogelijk kan bekijken.
  • Daarnaast selecteer je " Beveiligde verbinding via SSL ". Gmail wil weten hoe de ontvanger de afzender ziet wanneer je vanaf dit e-mailaccount mailt, oftewel de afzendernaam.
  • Tik op het e-mailaccount dat je wilt verwijderen.

Je account toevoegen of verwijderen

Gebruik hiervoor mail. Als je wilt dat de email ook bij ons op de mailserver blijft staan, dien je een kopie op de server achter te laten. Stap 1 Zodra je ingelogd bent ga je naar het gereedschaps icoontje rechts bovenaan op de pagina, klik hierop en selecteer " Instellingen ". Opmerking: Als je deze optie kiest, is de verbinding met je e-mailservice niet versleuteld.

Stap 7. We helpen je graag! Gmail heeft de functionaliteit om een bestaand emailaccount toe te voegen aan je account binnen Gmail.

  • Hierbij worden e mails binnengehaald van de mailserver naar je Gmail inbox, en dan verwijderd van de originele mailserver. Er opent nu een nieuw venster, in dit venster geef je je email adres op zoals aangemaakt in ons DirectAdmin controlepaneel.
  • Vul je e-mailadres in en klik op Volgende Stap 7. Gebruikersnaam: Vul hier je e-mailadres in Wachtwoord: Vul hier het wachtwoord van je e-mailadres in Poort: of Stap

Binnenkomende nieuw gmail account toevoegen labelen is optioneel! Gmail heeft de functionaliteit om een bestaand emailaccount toe te voegen aan je account binnen Gmail.

Maar moeilijk is het niet. Stap 4. Als het probleem niet ernstig is, kun je je account toevoegen via een niet-beveiligde verbinding: Tik in het gedeelte 'Beveiligingstype' op de pijl-omlaag. Klik op Account toevoegen!

Daarnaast selecteer je " Beveiligde verbinding via SSL ". In plaats van je e-mail door te sturen, kun je dat account ook toevoegen aan de Gmail-app. Je krijgt nu een scherm te zien waar je een controlegetal dient over te nemen vanuit je emailaccount, typ het over en klik op controleren om het toevoegen van je emailaccount te doen slagen.

Deze mail bevat een bevestigingscodedan moet je dat eerst oplossen, of die nu gaan om nieuwsberichten. Gmail kan nu de berichten van je e-mailaccount downloaden, omdat er geen mishandeling vastgesteld is? Er is nu een e-mail naar je e-mailadres gestuurd. Was dit nuttig, nieuw gmail account toevoegen. Ik raad je aan om je eigen naam en je bedrijfsnaam te gebruiken.

Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen in Gmail?

Zodra je ingelogd bent ga je naar het gereedschaps icoontje rechts bovenaan op de pagina, klik hierop en selecteer " Instellingen ". SMTP-server: Vul hier de hostnaam aan van de mailserver. Bijgewerkt door Vimexx op

Indien je dit wil, slaan ze je inbox over en komen ze gelijk in een archief waardoor je ze niet ziet. Gratis website maken Domeinnaam check Domeinnaam aanvragen Domeinnaam claimen Domeinnaam vastleggen Domeinnaam kopen Betrouwbare webhosting Goedkope webhosting Redis webhosting!

Klik op Instellingen. Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Tik rechtsboven op Meer  Delen. Help Inloggen bij Gmail Inboxcategorien en tabbladen toevoegen of verwijderen in Gmail Uw wachtwoord wijzigen boeken verkopen met bol.com resetten Een Gmail-account maken Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Je Gmail-instellingen wijzigen E-mailmeldingen wijzigen U kunt niet inloggen op uw Google-account Punten in Gmail-adressen leveren geen nieuw gmail account toevoegen op Vertrouwelijke e-mails verzenden en openen Haal meer uit Gmail Google-producten naast elkaar gebruiken Overstappen van Inbox naar Gmail Feedback verzenden in Gmail.

Indien aan, vink je dit aan, maar de meeste mensen om ons heen hebben zelf ook fruit in overvloed. Contact support neostrada, nieuw gmail account toevoegen.

Een e-mailadres aanmaken binnen een account

Er is nu een e-mail naar je e-mailadres gestuurd. Je krijgt nu een scherm te zien waar je een controlegetal dient over te nemen vanuit je emailaccount, typ het over en klik op controleren om het toevoegen van je emailaccount te doen slagen. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Stap 4 Eenmaal alles nagelopen en ingevoerd, klik je op de knop: " Account toevoegen ".

Klik op het menu-item Accounts en import. Android iPhone en iPad Meer. Een account verwijderen Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: