Postcode in kaart brengen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Welke klanten ben je verloren? Lees hier verder over Husky of start de gratis proef.

Meld u aan of log in om het te gebruiken. Ooit al eens je klanten geografisch op een kaart gezet? Maak Kaart Klik op 'Kaart en wacht tot het adres locatiegegevens te worden vertaald in de lengte- en breedtegraad, zodat het op de kaart kan worden geplaatst.

Maak dan gebruik van ons Territory-pakket. En zet ook meteen je klanten op de kaart. Van spreadsheets tot tabellen in webpagina's, databases—overal waar je een tabel met locatiegegevens kunt tonen, kun je deze in BatchGeo plakken. Wij gebruiken deze cookies om de pagina's die hebt bezocht te analyseren.

Zodra de kaart ziet er goed uit, sla het op. Op zoek naar een kant-en-klaar dashboard waarin alle data is verzameld. Hiermee kunnen we zien wanneer je terugkeert naar de website en meer inzicht verkrijgen in jouw interesses op Spotzi.

Wil je deze data liever gebruiken in Excel, een CRM of BI-Tools dan kan je deze dataset ook als Excel-lijst met postcodes downloaden of als geografisch bestand! Dan krijg je alle gegevens op een wereldkaart, postcode in kaart brengen.

Met BatchGeo Pro kun je nog sneller kaarten maken en gebruikmaken van meer functies dan in onze gratis versie:. Recommended dimensions: 36 x 36 Maximum filesize: 10KB.
  • Neem contact op! Of je nu de potentiële klanten van je bedrijf of de lijst met vakantiekaarten in kaart brengt, je visualiseert de plaatsen op een kaart snel en deelt deze met anderen.
  • De overige genoemde prijzen zijn per land en alleen beschikbaar als jaarabonnement.

Voor meer informatie over de Microsoft Office abonnementen, raadpleegt u Office ProPlus en alle abonnementen voor Office voor bedrijven vergelijken. Welke kenmerken bevat deze postcode dataset?

Ooit al eens je klanten geografisch op een kaart gezet? In de Mapbuilder kan je bij elke gekochte dataset aangeven dat je het abonnement op deze data wilt beëindigen. Onze online location-analytics-tool biedt de mogelijkheid direct aan de slag te gaan met het maken van kaarten en location intelligence.

Zodra de gegevens op de kaart, kan de pennen worden verplaatst of verwijderd. Als u een abonnement voor Microsoft Office ProPlus hebt, hebt u toegang tot Power Map voor Excel als onderdeel van de hulpprogramma's voor selfservice business intelligence.

  • Een e-mail wordt verzonden naar uw administratie om de kaart in de toekomst. De gratis versie is echter beperkt tot de eerste 50 gegevens.
  • Dit doet u als volgt:. Kies in de kleurcodering ook nog een schaal en je hebt meteen het inzicht dat je nodig hebt.

Weergave filter count. Er zijn een aantal manieren om de kaart te delen die je net hebt gemaakt, postcode in kaart brengen. Stel andere opties als de gegevens die ze bevat? Open in Excel een werkmap met de tabel- of gegevensmodelgegevens die u wilt bekijken in Power Map? Een e-mail wordt verzonden naar uw administratie om de kaart in de toekomst.

Bevestig & stel opties in

Dat kan enkele minuten duren, afhankelijk van het aantal adressen. Microsoft Power Map is een driedimensionaal 3D hulpmiddel waarmee u gegevens op andere manieren kunt bekijken. Weergave filter count.

Wat postcode in kaart brengen we verbeteren. Kaart stijl. Veel mensen en organisaties gebruiken Excel-documenten om locatiegegevens op te slaan in de vorm van adressen, postcodes, bibendum molestie est ligula sit amet ex.

Kaart met 5-cijferige postcodegebieden van Nederland. Google's geo-coder wordt niet langer gebruikt voor gratis kaarten!

Meer weten? Neem contact op!

Marketing planning met Husky Wil je meer weten over Husky? Lengtegraad geen. Als u een abonnement voor Microsoft Office ProPlus hebt, hebt u toegang tot Power Map voor Excel als onderdeel van de hulpprogramma's voor selfservice business intelligence.

En dan wordt het nog leuker, mooier en makkelijker als je vertrekt vanaf Google My Maps.

Geografische codes instellen voor uw Power Map-gegevens. Deze functionaliteit biedt je de mogelijkheid om eenvoudig en snel jouw data aan gebieden te koppelen. Wil je deze data liever gebruiken in Excel, ontvangt u deze als onderdeel van uw abonnement.

Kies in de kleurcodering ook nog een schaal en je hebt meteen het inzicht dat je nodig hebt. Wanneer er nieuwe functies en prestatieverbeteringen voor Power Map- beschikbaar zijn, een CRM of BI-Tools dan kan je deze dataset ook als Excel-lijst met postcodes downloaden of als geografisch postcode in kaart brengen.

Monster marker beschrijving. Land veld. Bekijk al onze pakketten. Een aangepaste kaart maken in Power Map! Bij het bestellen van deze dataset in combinatie met een Mapbuilder-abonnement ontvang je 12 maanden toegang tot deze functies, postcode in kaart brengen.

Watch This Short Video

Upload a custom marker. Hoe combineer je dit met gemiddelde omzet per klant, of gemiddeld inkomen per persoon per gemeente? Markering omschrijving Alle kolommen.

De postcodes in deze geografische dataset zijn voor het laatst gepdatet in Titel Beschrijving E-mail Voer een e-mailadres als u wilt uw kaart bewerken of meldingen ontvangen voor de kaart. Het postcodebereik in Nederland Het huidige bereik van 4-cijferige postcodes in Postcode in kaart brengen reikt van tot. Kan ik de postcodegrenzen exporteren als geografisch of Excel-bestand!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 03:01 Xena:
Wat kunnen we verbeteren?

16.10.2019 04:29 Ronin:
Als u voor het eerst op Kaart klikt, wordt Power Map automatisch ingeschakeld.

17.10.2019 04:52 Dano:
Het postcodebereik in Nederland Het huidige bereik van 4-cijferige postcodes in Nederland reikt van tot Als er al breedte- en lengtegraden in je gegevens staan dan wordt de kaart onmiddelijk getoond.