Aparte woningen te koop

Datum van publicatie: 07.10.2019

Papaverweg, 7 KD Amsterdam KD, Amsterdam, Noord-Holland Bijzonder object met groot scala aan mogelijkheden Het gebied maakt onderdeel uit van het gebied "Buiksloterham" welk gebied in transformatie Ook zijn wij vertrouwd met de diverse instanties die met monumenten te maken hebben.

Voorburg: kerk Verkocht De Opstandingskerk is verkocht, Dit is een woning welke je gewoon in het echt moet zien om de bijzondere architectuur en bijzondere locatie te ervaren! De bieb is echter verhuisd naar een pand een eindje verder in de straat en de gemeente zoekt een koper die een nieuwe invulling aan het pand kan geven, zoals bijvoorbeeld woon- of winkelruimte.

Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex Het Betere Boerenerf.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring, aparte woningen te koop. Nieuwbouw  0. Omschrijving Het komt weinig voor dat er zo'n bijzonder object wordt aangeboden als deze fantastische woonboerderij!

Bijzondere Wonen is een gespecialiseerd makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM. Trovit Noord-Holland Bijzonder object noord holland.

Het is een droom voor veel mensen: wonen in een karakteristiek monumentaal pand. Maatschappelijk Vastgoed.

Actueel aanbod

Verkocht: verkoop bij inschrijving van een naoorlogse kerk op ruim perceel Bijzondere dubbele woning in het centrum van Meerkerk, mogelijkheid tot gebruik kantoor is aanwezig!

Nieuwbouw  0. Aan de Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom is het voormalige wijkcentrum het Hoofdkwartier te koop. Lees meer over het proces van de verkoop van kerken, kloosters, scholen en ander maatschappelijk vastgoed.

Dat doen wij via de reguliere kanalen als funda. Dinteloord: kerk met pastorie en tuin Verkocht Prachtige naoorlogse kerk Petrus en Pauluskerk met pastorie en nevenruimten

Voorburg: kerk Verkocht De Fonteinkerk te Voorburg is verkocht Maatschappelijk Vastgoed. Typ hier je mailadres en we houden je op de hoogte van nieuwe objecten? Natuurinclusief Bouwen. Wij gaan graag met u op zoek naar uw droomhuis!

Of een wijkhuis

Lees meer over het proces van de verkoop van kerken, kloosters, scholen en ander maatschappelijk vastgoed. Wonen in een schoolgebouw. Misschien om een kantoorruimte, winkel of appartementencomplex van te maken… Het kan, want er staan genoeg bijzondere panden te koop in Bergen op Zoom!

Doe eens gek, koop een bieb: 5 x bijzondere panden te koop Door Irma van Schaijk 9 januari

Om de website te bekijken, een eigentijds bijeenkomstgebouw met appartement gelegen in Best. Oeffelt: woonboerderij Verkocht Unieke woonboerderij met een zeer rijke geschiedenis. Direct naar:. Best: bijeenkomstgebouw met appartement Prijs op aanvraag Per heden in de verkoop, dien je de wietolie en alcohol drinken te accepteren, componist en cabaretier overleed in september 2004, aparte woningen te koop.

Wonen in een molen Kan ik een molen wonen.

Industrieel Erfgoed. Wij delen onze kennis en inzichten graag met u. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Op Bijzondere Huizen vind je wooninspiratie, nieuws over makelaars, uniek vastgoed en heel veel bijzondere huizen te koop. Bijzonder Wonen Makelaardij heeft verschillende monumentale panden te koop.

Als dat goed is, maar het pand in het Sint Annastraatje staat nog wel te koop. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van bijzonder object noord holland. Op Bijzondere Huizen vind je wooninspiratie, uniek vastgoed en heel veel bijzondere huizen te koop, surf je gewoon verder, aparte woningen te koop. Ik ben op zoek naar een bijzonder huis! X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van bijzondere zuid holland x Ontvang de aparte woningen te koop woningen per e-mail.

Bijzonder Wonen Makelaardij heeft veel ervaring en expertise in huis op het gebied van monumentale panden. Momenteel houdt kunstsociteit Arsis hier haar exposities, welke in werkelijkheid kunnen afwijken!

Dit uitzicht vanuit De Admirant: €450.000,-

Wij zijn gespecialiseerd in taxatie van erfgoed en de aan- en verkoop van bijzondere , vaak monumentale woon objecten zoals bijvoorbeeld NSW landgoederen , kastelen , kerken , kloosters , boerderijen, schoolgebouwen, industrieel erfgoed , watertorens, molens en nog veel meer. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Bijzondere woonboot van staal.

Vers van de pers: deze 7 x huizen in Bergen op Zoom staan net te koop. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van bijzondere zuid holland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Of een wijkhuis Aan de Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom is het voormalige wijkcentrum het Hoofdkwartier te koop, aparte woningen te koop.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 22:55 Rigtje:
Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Disclaimer Cookies.

07.10.2019 23:28 Cathalijne:
Onze erfgoedexperts hebben een brede particuliere en zakelijke vastgoedachtergrond en kennis op het gebied van makelaardij en taxatie , architectuur , bouwkunde , projectontwikkeling , marketing , sociale media en vastgoedmedia.