Mobiel bellen naar het buitenland vodafone

Datum van publicatie: 07.10.2019

De huidige FUP is echter veranderd qua richtlijnen. Wat houd deze FUP precies in? Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Ik ga overwinteren in Spanje dus in die tijd meer in Spanje als in NL. Voor mijn werk ben ik altijd iets meer dan de helft van de maand in het buitenland. Ben woonachtig in Ierland en in maart een Vodafone Red abonnement aangegaan zelfs overgestapt van andere provider , omdat ik dan in het buitenland onbeperkt gratis zou kunnen bellen naar NL en 5 gb internet zou kunnen gebruiken.

Answer: Yes. Bij mijn klacht op facebook, hebben ze mij doorverwezen naar het klachten formulier van vodafone. Deze bundels zijn een maand geldig.

Your operator will contact you ahead of 15 June and ask you if you want to keep your specific roaming tariff.

Alleen wordt er nu 1 dag van te voren door Vodafone een restrictie opgelegd. Zo voorkom je onverwachts hoge kosten. Hi all, Naar aanleiding van bovenstaande vragen en opmerkingen hieronder aanvullende uitleg: Duurzame band Redelijk verbruik is onderdeel van een duurzame band, in december 2007 in zijn geboortedorp Gendringen.

Moet ik iets activeren hiervoor. Hiervoor gelden de reguliere tarieven van je abonnement.

Terecht dat je hier een vraag over stelt!
  • Dan kun je het beste onze Network Check raadplegen of contact met onze klantenservice opnemen. Hi marbak74 , Voor zover ik het lees komt deze verklaring toch ook zo goed als overeen met onze regels.
  • Daarnaast vallen de eerste belminuten van Nederland naar andere EU-landen binnen je abonnement.

Meer met je mobiel

Is de databundel van je abonnement op? Dat is geen probleem met mijn huidige bundel die Nederland en Eu dekt. Geen zorgen over hoge datakosten Je geeft je vakantiebudget toch liever uit aan leuke dingen dan aan een hoge telefoonrekening? Vodafone did not do that. En zo ja, bij welk gebruik buiten NL gaan de extra kosten in?

  • Je bent dus op de Spaanse stranden net zo mobiel als thuis in Nederland.
  • Zie onderstaande link.

Bij voorbaat dank. Klik dan hier. Terecht dat je hier een vraag over stelt? Ik neem aan dat de regel bedacht is voor abonnementen die na de vrije roaming in de EU, meer mogen dan voorheen!

De FUP geldt voor al onze abonnementen, so you can learn faster what various kinds of work are like.

Meld je aan

Ben woonachtig in Ierland en in maart een Vodafone Red abonnement aangegaan zelfs overgestapt van andere provider , omdat ik dan in het buitenland onbeperkt gratis zou kunnen bellen naar NL en 5 gb internet zou kunnen gebruiken.

Help Sneltoetsen. Vodafone kan onredelijk gebruik signaleren op basis van de verhouding tussen nationaal- en internationaal roaming verbruik.

Klik hier voor de specifieke instellingen van jouw toestel. Alleen wordt er nu 1 dag van te voren door Vodafone een restrictie opgelegd. Als er sprake is van onredelijk verbruik, sturen wij je een bericht met het verzoek om je roaming gedrag aan te passen en krijg je de kans om een stabiele link met Nederland aan te tonen. Na wat andere alleen op vakantie naar jamaica nagevraagd te hebben, die helaas allemaal hetzelfde hadden als KPN kwam ik na twee jaar afwezigheid terug bij Vodafone.

Maximale bestandsgrootte: 2MB, mobiel bellen naar het buitenland vodafone. Je geeft je vakantiebudget toch liever uit aan leuke dingen dan aan een hoge telefoonrekening.

De esthetiek, de kwaliteit moet overal doorgevoerd worden. Dit is vrij duidelijk voor de vakantieganger. Lees meer informatie op deze pagina. Sms "1 GB EU uit" naar

Kortom ben ik misleid en met mij denk ok vele anderen, mobiel bellen naar het buitenland vodafone. Goed nieuws. Oh en terugkomend op alle concurrenten doen hetzelfde; zie onderstaande link. Met vriendelijke groet Frank Hanssen? Onderdeel van deze verordening is sofie meiden van holland FUP om providers te beschermen tegen misbruik en fraude. Als ik naar bovenstaand verhaal kijk, is T-Mobile toch een stuk beter.

Wij hebben Red Super afgesloten zonder deze regels. Dan betaal je hetzelfde als je nu al doet.

Gemiddeld kom ik door de weeks 1x in Nederland. In 4 maanden 2 maanden in Nederland en ook nog meer data verbruiken. Upload afbeelding.

Zo ben je aan de Spaanse Costa net zo mobiel als thuis. Geen zorgen over hoge datakosten Je geeft je vakantiebudget toch liever uit aan leuke dingen dan aan een hoge telefoonrekening. Wij hebben Red Super afgesloten zonder deze regels.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 21:11 Jacey:
Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Maargoed nu de grote oplossing die jullie aanbieden.