Willem de zwijgerschool scheveningen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. Meester Jan Congierge. Leerkracht bovenbouw 0, fte Ben jij een leerkracht die een goede balans vindt tussen humor en consequent handelen….

De school biedt leerlingen onderwijs dat bij hen past en hen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2 Spelend leren. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten, Onze gezellige school is een Protestants Christelijke basisschool met een open karakter.

Onze school heeft een ondersteuningsprofiel opgesteld waarin wordt beschreven wat wij op het gebied van ondersteuning kunnen bieden.

Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats, willem de zwijgerschool scheveningen. Behouden wat goed is en veranderen op basis van ervaring en voortschrijdend inzicht.

Dit is gedaan om de overzichten beter leesbaar te houden. De leermiddelen en het schoolgebouw dragen bij aan een uitdagende schoolomgeving. Denominatie: Protestants-Christelijk.

Willem de Zwijgerschool

Denominatie: Protestants-Christelijk. Juf Lianda Groep b. Indien mogelijk wordt het aanbod gedifferentieerd naar individuele leerling. Voor deze scholen in de buurt zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd: Heel even geduld alsjeblieft Klik hier om in te schrijven.

Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen.

  • Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.
  • Ons cultureel aanbod is zeer gevarieerd door de samenwerking met het Nederlands Dans Theater, het Residentie Orkest en Jazz4kids. Andere basisscholen in de buurt 12 min.

Ter overweging bij alle cijfers: Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is! Ondersteuningsprofiel Aan welke doelgroep en biedt uw school onderwijs aan. Er zijn twee speelpleinen waaronder een prachtige natuurtuin. Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Wij stimuleren kinderen om problemen zelfstandig op te lossen, willem de zwijgerschool scheveningen.

Contactgegevens Vereniging Willem de Zwijgerschool

Het schooladvies is leidend bij de plaatsing van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Juf Claudia Projectonderwijs Spaans. Voor sommige leerlingen is meer nodig dan basisondersteuning.

Advies niet mogelijk: 0 Totaal aantal leerlingen met advies: willem de zwijgerschool scheveningen Totaal aantal leerlingen: Basisscholen Basisscholen overzicht Den Haag.

Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging : Christelijk, Reformatorisch, reserveren is dan ook noodzakelijk, de vereniging van ziekenhuizen, maar in geen geval een enveloppe met 100-150 euro of zo.

Nieuws Agenda Vakanties en vrije dagen Huiswerkmap en agenda.

Over deze school

Eerste kolom periode plafond : de verdeling van het leerlingplafond over de vier aanmeldperioden. Juf Willy Administratie. Zin in meer cijfers? Onze gezellige school is een Protestants Christelijke basisschool met een open karakter.

  • Eerste kolom periode plafond : de verdeling van het leerlingplafond over de vier aanmeldperioden.
  • Juf Lianda Groep b.
  • Zij dienen daartoe de grondslag en doelstellingen van de Schoolvereniging te respecteren.
  • Ondersteuningsprofiel Aan welke doelgroep en biedt uw school onderwijs aan?

In het onderwijsaanbod is ruimte om kinderen te leren samen spelen en samen werken. De leerlingen ontwikkelen zich breed. De volledige informatie hierover vind je willem de zwijgerschool scheveningen het overzicht van samengevoegde categorien. Nieuws Agenda Vakanties will always love you vertaling vrije dagen Huiswerkmap en agenda.

Daar wil je als ouder bij helpen. Bekijk hier de eindtoetscores van de andere scholen in Den Haag. De school heeft een sterk buurtkarakter en nauwe banden met haar buren zoals 2Samen.

Foto-impressie

Willem de Zwijgerschool Protestants-christelijk basisonderwijs Printen. Lia Lodel is onze school maatschappelijk werker. Meester Youri Onderwijsassistent.

Leerkracht bovenbouw 0, fte Ben jij een leerkracht die een goede balans vindt tussen humor en consequent handelen…. Willem de zwijgerschool scheveningen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 43 Evangelisch onderwijs 1 Hindoestisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 34 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1?

Gezien onze populatie en de resultaten die zij behalen, kunnen wij ons programma compact samenstellen!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: