Grieks restaurant in zwijndrecht

Datum van publicatie: 08.10.2019

Personeel zeer attent en vriendelijk. Rauwe kipfilet in de mixed grill, zalm niet helemaal gaar en bij de lamsschenkel, lamsbout miste de puree van knolselderij. Wij zijn pas met vrienden uiteten geweest in dit restaurant.

Het personeel was erg vriendelijk en gezellig. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 33 restaurants in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Het beste restaurant van Zwijndrecht. Vandaar 4 sterren en geen 5. We zijn maar naar huis gegaan.

Voor ons aan te lopen. Datum van bezoek: maart Martino 86 punten. En super personeel, erg aardig. Beoordelingen .

Grieks Restaurant Mythos is te vinden aan het Veerplein, vlakbij de halte van de waterbus. Wilma 13 punten. We zijn maar naar huis gegaan.
  • Bedank G. De bediening had de voor- en achterdeur open gezet waardoor je op de tocht kwam te zitten.
  • Perfecte eetgelegenheid.

Uw favoriete Griekse restaurant

Reserveringen, Service aan tafel. En inderdaad, helaas doet menig mens dit pas na een negatieve ervaring. Zeer geslaagde avond met heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. Paul en miran. Vanmiddag 3 x Bifteki pediko besteld en opgehaald.

  • Chagrijnige eigenaar. All you can eat.
  • Bestel de lekkerste burgers van Eindhoven met een heerlijk speciaalbiertje bij De Burger!

Over ons restaurant. Lees ook onze privacyverklaring. Wij komen al 14 jaar bij Mythos, het eten was altijd al heerlijk maar deze vernieuwing is ons goed bevallen! Ook kreeg ik een apart schaaltje salade zonder dressing.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Log in voor reisupdates grieks restaurant in zwijndrecht om berichten naar andere reizigers te sturen. Car en Pat 98 punten.

Contactgegevens

Zondag 3 juni. Martino 86 punten. Aan mijn tafelgenoot werd niets gevraagd, we kregen 2 glaasjes.

HairQuality By Emre. Bekijk onze menukaarten Menukaart. Het eten is niet bijzonder maar ze zijn wel erg prijzig.

Geselecteerde filters. Mila iedema. Super sfeer en bediening. We weten dat we zeker nog terug komen.

Grote plaatsen met restaurants

Is dit een Grieks restaurant? Bekijk wat reizigers erover zeggen. We laten resultaten in omliggende steden zien. Behalve de wandschilderingen zijn inmiddels ook weer enkele grote beelden terug in de zaak. Beoordeeld op 3 maart via mobiele applicatie Geweldig.

Knusse sfeer. Mythos, komen er zeker weer terug. Type reiziger. Grieks Eethuis Yiamas. Echt goed. Olympiada Dordrecht op 1. Datum van bezoek: juli Top, Zwijndrecht.

Informatie over Eethuis en Afhaalcentrum De Griek in Zwijndrecht

Veerplein 8, LE, Zwijndrecht Website. Grieks Restaurant Mythos is te vinden aan het Veerplein, vlakbij de halte van de waterbus. Onze kaart bevat tal van traditionele gerechten uit verschillende provincies van Griekenland.

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

En blijven jullie nog jaren Griekse gerechten klaarmaken. Ben zeer tevreden. We komen hier geregeld wat een toppers die daar werken zeer vriendelijke bediening Goede kok zeer goed eten gezellige sfeer We komen er graag?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.10.2019 01:55 Rianna:
Wij komen al bij Mythos, sinds de opening nu bijna 6 jaar geleden.

14.10.2019 10:41 Jasin:
Veerplein 8 , LE Zwijndrecht, Nederland.