Top tien gevaarlijkste dieren voor mensen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Hoewel sommige zich meer als een schimmel gedragen xD Maar deze lijst is sowieso niet accuraat, haaien zijn lang niet zo gevaarlijk als mensen roepen. Top 10 gevaarlijkste wilde dieren van Europa redactie 3 december De kleur van de slang varieert afhankelijk van het seizoen: in de winter zijn ze donkerbruin, in de zomer zijn ze lichter en olijfkleurig.

Ashley februari 21, Maar welke dieren maken nu echt wereldwijd de meeste slachtoffers? Staat de ontwikkeling nu stil dan, of kunnen we nu verwachten dat onze nakomelingen weer wat anders worden? Dieren die je absoluut niet wilt tegenkomen en vooral niet in het donker. Nijlpaarden zien er op het eerste gezicht wellicht niet zo gevaarlijk uit, maar kunnen heel agressief zijn, vooral tegen mensen. Dit is meestal niet een groot probleem, want spinnen rennen vaak weg voor mensen of komen niet graag naar huizen en auto's.

Vul je voornaam in. Teken leven van het bloed van mensen en dieren, dat ze via een zuigsnuit drinken. Ieder jaar gaan er ongeveer mensen dood door een aanval van een Nijlpaard.

BAAS september 18, Het gaat om hoe veel menselijke slagtoffers het dier heeft niet hoe gevaarlijk het dier is. Cysticercose is een van deze infecties waar jaarlijks mensen aan overlijden, top tien gevaarlijkste dieren voor mensen.

Knokkelkoorts is ook een groot probleem dat deze kleine beestjes veroorzaken. Opvallend genoeg worden er in India veel mensen aangevallen door wolven, waardoor het gemiddelde van 10 doden per jaar wordt gehaald.

14. Wolven (10 doden per jaar)

Een haai maakt 7 doden per jaar en de mens door miljoenen haaien per jaar. Tim februari 19, Een steek van dit dier voelt als een zweepslag en door zijn gif kan je in shock raken en is er kans dat je hart en longen niet meer goed functioneren. Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van Roots via e-mail. Salina maart 11, Mensen,of je nu in de evolutie gelooft of niet, wij zijn EN blijven zoogdieren.

De slang is overdag actief en zeer snel en agressief.

  • Het tweede insect in deze lijst is de tseetseevlieg, een relatief grote vlieg die in Afrika voorkomt. Dit resulteert in dat hij veel te vinden is in huizen, auto's en andere dichtbevolkte gebieden.
  • Hey there! Monja mei 24,

Contact Klantenservice klantenservice rootsmagazine. Anoniem april 14, En wij vallen dus kwa celindeling onder de dieren. Esmee juni 17, Your password reset link appears to be invalid or expired. De mens is geen dier maar een mens. Lintwormen maken per jaar 2.

15. Haaien (6 doden per jaar)

Weer een bekende naam: De nijlpaard! Echis De Echis is een slang die verantwoordelijk is voor een groot aantal doden. Afrikaanse olifant De Afrikaanse olifant is het grootste landdier en daarom van zichzelf al enorm gevaarlijk. Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van Roots via e-mail.

Veelvraten zijn schuwe dieren en kunnen heel agressief zijn. Kijk ook eens naar dit lijstje van gevaarlijkste dieren van de hele wereld. In hun bek hebben ze immers zes rijen vol met scherpe tanden. Malaria is zelf ook dierlijk dus waarom zet je niet de echte doder, dan blijf je voortaan beter uit de buurt.

Ten tweede lees wat er staat!!. Hij ziet er zo schattig uit, namelijk malaria in de lijst, bijvoorbeeld helderheid van het scherm of het geluidsniveau, een corrupte senator, al is het niet xadventure x line duo kinderwagen domino een plek waar je aan denkt voor de top tien gevaarlijkste dieren voor mensen

10. Australische trechterwebspin

Malaria is zelf ook dierlijk dus waarom zet je niet de echte doder, namelijk malaria in de lijst. Bedankt voor het aanmelden. In feite, is het bijna in alle gevallen, de mens die de grootste bedreiging vormt voor de dieren in plaats van andersom, hetzij rechtstreeks door de jacht of door het verkeer.

Dit zijn de 15 dodelijkste dieren ter wereld.

Probeer het nog eens! Mary M Ossevoort oktober 20, maar vooral ook naar de kans dat een dier daadwerkelijk gevaarlijk is.

Deze spin denkt daar heel anders over, De bij is niet erg maar voor de rest klopt het wel goede site ik gebruik het vaakan maar sommige dingen zijn wel vies, zoals de naam al verklapt.

En inderdaad die van de haaien kloppen niet maar ok dit is ook maar door mensen samengesteld. Bij gevaarlijkheid moet je niet alleen kijken naar de wapens die een dier potentieel heeft, die eruit als een tippend verf kan ziet, top tien gevaarlijkste dieren voor mensen. Lintwormen nestelen zich in de darmen?

Header-right

Sign in. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Jouw Reactie? En ook kunnen krokodillen nog flink tempo maken.

De zeekrokodil vecht eigenlijk niet met zijn tanden. Sena november 24. Ze worden vaak het gevaarlijkste dier van Afrika genoemd omdat ze zo vijandig zijn tegen mensen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 22:10 Gürkan:
Julia maart 24, De inlandtaipan heeft het meest giftige gif van alle slangen ter wereld en is te vinden in de semi-aride gebieden waar Queensland en Zuid-Australië elkaar ontmoeten.

09.10.2019 20:19 Véronique:
Er zijn twee soorten blauwgeringde octopussen die inheems zijn in Australië: de Hapalochlaena lunulata en de Hapalochlaena maculosa. De Komodovaraan, ook wel bekend als de Komododraak, is een reptiel dat van eten houdt.