Eenderde of een derde

Datum van publicatie: 06.10.2019

Taaltest F-D-E. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij vragen niet om inschrijving of registratie.

Dan krijg je regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Soms wordt een groot getal helemaal in letters geschreven, bijvoorbeeld in officiële stukken van een notaris:. Blijf op de hoogte. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Wij vragen niet om inschrijving of registratie. Dat komt omdat het Witte Boekje  breuken aan elkaar schrijft en het Groene Boekje los! Het Groene Boekje zegt dat je dan alles aan elkaar vast moet schrijven, met een eenderde of een derde uitzonderingen: Gebruik een spatie na het woord duizend: Harrie 10 maanden geleden Hierboven, Willem Verdaasdonk.

Instellingen Mijn gegevens. Voor dit besluit is een vier vijfde meerderheid vereist. Lees meer 19 januari34.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NU Beter Spaans. Even sparren? Weleens is in dit geval één woord. Alle flesjes zijn nog voor tweederde vol. Martin van Toll Producties.

  • Lees meer 20 september , Willem Verdaasdonk.
  • Ontvang gratis Taalalerts! Volg ons.

Vond je dit interessant. Dat komt omdat het Witte Boekje  breuken aan elkaar schrijft en het Groene Boekje los. Volg ons. Inloggen Registreren. Daarom luidt m.

Hoofdnavigatie

Mogelijk wel op een later moment, maar de site blijft dan nog steeds gratis. Dan krijg je regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Martin van Toll Producties.

Lees meer 20 septemberWillem Verdaasdonk! Banken schrijven bedragen vaak helemaal in letters om eenderde of een derde te voorkomen. Lees meer 19 januariWillem Verdaasdonk.

Tweederde of twee derde. Je mag getallen ook helemaal als tekst uitschrijven.

Gerelateerde items

Blijf op de hoogte. U kunt er van uitgaan dat dit klopt. Als in dezelfde zin al getallen in cijfers geschreven worden, staat het netter om alle getallen gelijk te behandelen:. Voor dit besluit is een vier vijfde meerderheid vereist.

Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Taaluilen maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en voor het verzamelen en analyseren van statistieken.

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven. Vond je dit interessant. Lees meer 20 septemberWillem Verdaasdonk. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze eenderde of een derde voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Alle flesjes zijn nog voor twee derde vol, eenderde of een derde.

Heb je een vraag?

Gerelateerde artikelen. Soms wordt een groot getal helemaal in letters geschreven, bijvoorbeeld in officiële stukken van een notaris:. Accepteren Meer info. Getallen worden in zinnen vaak als tekst uitgeschreven.

Beter Spellen. Ontvang gratis Taalalerts. Beter Rekenen. Contact opnemen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2019 03:20 Teun:
NU Beter Frans.

11.10.2019 18:30 Bruce:
NU Beter Frans.

09.10.2019 04:27 Luca:
Alle flesjes zijn nog voor tweederde vol. In dat geval kan de spatie namelijk een ambiguïteit de wereld uithelpen.