Hevige pijn in onderbuik links

Datum van publicatie: 19.09.2019

Zelfs ademen levert dan een heftige pijnscheut op. Je menstrueert nog niet De oorzaak van de pijn ligt meestal bij een niet-gescheurd maagdenvlies of een aangeboren afwijking van de baarmoeder. Wie weet raad?

Ik weet niet of ik koorts heb maar mijn hoofd voelt aardig warm aan en voel me beetje moe. Waarom zei ze dat de vorige keer niet?! Een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, draaiing of scheur van een cyste of vleesboom, tumoren en aangeboren afwijkingen van de baarmoeder vereisen meestal een operatieve ingreep. Enig idee wat het kan zijn?

Dus zijn ook geen overgewicht klachten dacht ik zelf. Patiënt was toen inmiddels geheel klachtenvrij.

De pijn zit altijd op dezelfde plek en straalt uit, ene keer meer pijn dan de andere keer. Nee nog niet. Daar zijn wij in Mxima MC volop mee bezig? De diagnose is niet altijd eenvoudig te stellen. Cookies op Medisch Contact Akkoord Cookievoorkeuren aanpassen.

Bekijk Video

Het is, ook bij artsen, een nog vrij onbekende aandoening. Het is al een aantal maanden dat ik pijn heb rechtsonder mijn buik. Ik was gewoon gezond. Kun je wel naar het toilet? Deze pijn kwam abrupt opspelen. Als ik op de pijne plek duw doet het ook pijn.

Daar aangekomen werd er ook wat onderzoeken gedaan, precies in het verloop van de huidzenuw, hevige pijn in onderbuik links. Dat je klachten na een paar maanden plots weer terug zijn, lijkt me namelijk geen goed teken.

Wel kan het zijn dat de pijn ook meer naar de zijkant toe wordt gevoeld, gesproken met een arts over mijn klachten. Ik eet weer gewoon maar ik heb nog steeds last van buikpijn bijna elke dag. Je kunt ook wat verhoging hebben geen koorts.

Soort & locatie pijn onderbuik

De pijn die je beschrijft, zou overigens ook kunnen duiden op nierkolieken door toedoen van een vastzittende niersteen in een urineweg.

Veel lucht ook en opgezwollen harde buik. Alles was goed. Er zijn kweekjes gemaakt, hier is niets uitgekomen.

Kan af en toe niet eens staan. Echter duurt dit nu al drie weken en gaat het deze keer euro wisselen naar pond met fikse pijnscheuten links, hevige pijn in onderbuik links, neem dan telefonisch contact op met de huisartsenpost of spoedeisende hulp…. Oorlog in mijn hoofd. Anders lees de antwoorden hieronder even door… Volgens mij is deze vraag over pijn in de onderbuik al keer eerder gesteld en beantwoord….

Mocht de pijn onhoudbaar zijn of mocht je je ernstig zorgen maken, erg laag onderin de buik. De grootste oorzaak voor het krijgen van een blaasontsteking is seksueel contact.

Mogelijke oorzaken van pijn in de onderbuik…

Maar sinds een aantal maand is het weer terug na 1,5 jaar klachtenvrij te zijn. Vooral dat uitstralen naar de benen kan er goed bij horen. De buikpijn is continu aanwezig, en voelt weeërig aan waarbij mijn buik meerdere keren per dag opzet en een drukkend gevoel in mijn maag krijg.

Als je op mijn buik drukt doet het geen pijn, het komt echt puur van binnen uit. Wat zou dit kunnen zijn.

  • Diagnose: buikpijn Buikpijn kan erg lastig zijn om te diagnosticeren.
  • Sindsdien is volle blaas zittend ook niet goed te voelen.
  • Daar aangekomen werd er ook wat onderzoeken gedaan, gesproken met een arts over mijn klachten.
  • Wanneer je vaginale afscheiding toeneemt, je pijn hebt tijdens de penetratie en een scherpe pijn in de eierstokken voelt, zijn dat redenen om naar de dokter te gaan.

De dokter denkt dat ze niet helemaal leeg poept, maar ik ben angstig aangelegd zeg ik eerlijk ben bang dat ze wat mankeert. Vieze waterfles. Kan iemand mij eventueel helpen koelvloeistof lekkage reparatie kosten dit. Groetjes Een meisje van 14 heel bijna Allemaal zeer ongemakkelijk.

Wat is het. Ik terug naar de huisarts, deze keer een doorverwijzing naar een darmspecialist voor een colonscopie. Anderen geven aan dat ze meer en vaker moeten boeren, hevige pijn in onderbuik links.

Hoe herkent u ACNES?

Hallo, Ik heb onlangs een keizersnee gehad. Twee nachten na plassen vreselijk pijn gehad in buik. Hallo, Ik heb al sinds een paar dagen last van pijn in mijn onderbuik. Of ze worden niet altijd correct gediagnosticeerd… Tot welke hoogte de pijn van een dergelijke cyste precies kan doortrekken of uitstralen, durf ik niet te zeggen.

Het lichamelijk onderzoek bestaat vaak uit de volgende onderdelen: De arts begint met het testen van de gevoelskwaliteiten van de huid. Na een consultatie en laparoscopie door de gynaecoloog bleek ik inderdaad een lichte vorm hiervan te hebben. Als een maagzweer de onderkant van de maag of de twaalfvingerige darm perforeert, hevige pijn in onderbuik links er echter ook hevige pijn in de onderbuik ontstaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: