Papenburg meyer werft tickets

Datum van publicatie: 22.09.2019

Inloggen Lid worden. Datum van activiteit: augustus Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is?

Zeer informatief met een paar aardige korte films. Tijd van het jaar. Frans 7. Dit kan bij een aantal geselecteerde instellingen. Datum van activiteit: oktober

Papenburg meyer werft tickets beoordelingen bekijken. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen. Voor de liefhebber aan het einde van de ruim 2 uur durende tour nog een souvenirshop. Reageer op het artikel "Een bezoekje waard: scheepswerf Meyer Werft in Papenburg DE" Plaats een reactie, Nee Persoonlijke ov chipkaart korting. Individu met eigen vervoer Wat houdt dit arrangement in.

Lijst wordt bijgewerkt Ook kunnen wij speciaal voor uw gezelschap een diner naast de Werf organiseren wanneer een schip uit het dok komt.

  • Diverse rederijen van cruiseschepen Er varen heel wat cruiseschepen over de wereldzee├źn. Deze rondleiding wordt voorafgegaan door een ontvangst met koffie en gebak, na afloop van de rondleiding vertrekken we weer naar het restaurant voor een afsluitend dinerbuffet.
  • Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen? Vreselijk 2.

Informatie

Engels Is dit een goede activiteit voor op een warme dag? Beoordelingen Dit kan bij een aantal geselecteerde instellingen. Geweldig om te zien hoe deze gemaakt wordt.

  • Met meer dan m lang, 75 m hoog en m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld! Bedank PaulSmaal.
  • U bent inmiddels aangekomen in Papenburg waar u even de benen kunt strekken in het gezellige centrum.

Het eerste ijzeren schip werd in gebouwd. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Schrijf een beoordeling. De uitleg is ook in Nederlandse taal mogelijk. Vertrek uit de regio, papenburg meyer werft tickets. Vanuit 2 bezoekergalerijen kunt u de bouw van de cruiseschepen op afstand volgen.

Het is als bezoeker mogelijk om een rondleiding te krijgen in het bezoekerscentrum in Papenburg en zelf een kijkje te nemen in de scheepswerf.

Wat reizigers zeggen

Geweldig om te mogen zien hoe deze cruiseschepen gebouwd worden. Datum van activiteit: augustus Een prachtige 2 uur durende rondleiding in de Meyer Werft, waarbij je ziet hoe cruiseschepen gebouwd worden.

Deens 2. Beoordeeld op 13 augustus Kijken naar de Spectrum of the Seas. Een havenrondvaart van ca. Dank je wel. Beoordeeld op 26 mei via mobiele applicatie Mis naast Duits een Engelse tekst.

Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Arrangement Meyer Werft 12 januari

Dank je wel. Groepen Bestel hier losse tickets. Daarnaast kunnen ze begeleiding krijgen om te stoppen met roken en tips over gezonde voeding.

Bedank nicole d. Deze ligt in de omgeving van Leer, 1 Wat een scheepswerf allemaal te bieden heeft. Reactie Vaes Eugeneca. Erg interressant zeker een bezoek waard er worden daar heel grote cruise schepen gebouwd duidelijke rondleiding, papenburg meyer werft tickets. Geselecteerde filters. De eerste schepen die ze bouwden waren van hout. Duidelijke uitleg en leuke films over ontstaan. Toeslag voor dit dinerbuffet ca.

Aanvraagformulier

Italiaans 4. Het arrangement met een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg is te boeken voor individuen. Beoordeeld op 18 december zeker een bezoek waard.

Ontwerp: Mooi Creatie. Inloggen Lid worden. Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.09.2019 03:09 Peggy:
Spaans 1.

27.09.2019 21:35 Charlie:
De Meyer Werft is goed rolstoel toegankelijk en heeft nette toegankelijke toiletten. Nederlands