Plank achter bank maken

Datum van publicatie: 30.09.2019

Op deze manier sla je twee vliegen in een klap. Thuis alle pijlers.

Iets achter de bank als ene sidetable of een plant ziet er ook niet uit, dat straalt zo uit dat je ruimtegebrek hebt. Ik houd van een opgeruimd huis, mooie accessoires en dat alles bij elkaar past. Zo zie je de poten nauwelijks en lijkt het alsof de plank zweeft. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kijk je mee? Wandpanken achter de bank

Reageren Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Op zijn kop alles vastmaken De hoekstukjes zorgen voor extra stevigheid Klaar om achter de bank te worden gezet. Iets achter de bank als ene sidetable of een plant ziet er ook niet uit, dat straalt zo uit dat je ruimtegebrek hebt.

Super gaaf. En natuurlijk hoef je je bank niet met de lange kant tegen de muur aan te plaatsen maar kunt je plank achter bank maken ook draaien zoals in dit voorbeeld, plank achter bank maken. De styling hiervan is wat uitbundiger. Lees even mee wat de mogelijkheden zijn….

Met zo'n smalle sidetable achter de bank voeg je enorm veel sfeer en warmte toe!

De korte kant van de muur af…

Heb je wel eens gedacht aan een zijtafel achter de bank? Meer Huishouden Verlichting. En zo heb je ook direct een handige aparte speelplek voor de kinderen: dichtbij maar toch net even buiten de zithoek. Darlings of Chelsea. Hou de scheidingswand open zoals hier zodat de natuurlijke lichtinstroom niet belemmerd  wordt.

  • De Nieuwe Context. Marisca Kenter.
  • Offerte aanvragen.

Je hebt extra decoratieve ruimte en tegelijkertijd heb je een plek om aan te zitten. Ik dacht eigenlijk dat het een bezigheid is die je achter een bankgebouw kunt uitvoeren. Zelf zeep maken Waarom zou je dat doen en hoe …. Zijn ook bij de bouwmarkt verkrijgbaar.

Ik wilde weer ruimte voor plank achter bank maken eigen leuke spulletjes, maar dan wel zo veilig vertaling van nederlands spaans voor kleine kinderhandjes.

VIVA nieuwsbrief

Name optional. Doe wooninspiratie op! Compleet floating ID.

Deel dit bericht, plank achter bank maken. YouTube We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen Inschrijven. Mamablogger gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo goed mogelijk draait. De stijl van het hout past erg goed bij de vloer.

Loading admin actions ….

VIVA op social media

Kan je niet zon plankenkast van de Ikea kwijt? Lees even mee wat de mogelijkheden zijn…. Grappig, juist omdat het op hoogte van de rugleuning is, vind ik het mooi. Als je doorgaat met het gebruik van deze website, gaan we ervan uit dat je hiermee instemt. Woonkamer inspiratie.

  • Ben je een liefhebber van kunst en prints?
  • Heb je wel eens gedacht aan een zijtafel achter de bank?
  • De Nieuwe Context.
  • De plank is iets lager dan de bank het scheelt ongeveer 3 cm, dit hebben we bewust gegaan anders wordt het niet mooi We hebben de poten af laten zagen op 75 cm en we hadden drie poten nodig.

Deze kun je eventueel ook ergens anders plaatsen. Mijn naam is Marisca Kenter. Meldingen Markeer als gelezen. Hieronder zie je een hoge zijtafel met twee statement lampen erop. Wil je graag een landelijke of vintage sfeer, plank achter bank maken. Superleuk juist. Zeer origineel deze opstelling met een complete keuken achter de floating bank.

Een zijtafel achter de bank past in elk interieur

Altijd de zomer in je bol met een ananas in je interieur. Helaas is jouw browser verouderd. Ik vind het niet mooi, planken aan de muur achter de bank.

Ik wilde weer ruimte voor mijn eigen leuke spulletjes, 3 plankjes die je kan laten verspringen etc. Wil je het toch niet te bont laten ogen.

En heb jij je bank al los van de muur staan. Zig-zag, maar dan wel zo veilig mogelijk voor kleine kinderhandjes.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: