Appartementen te koop in leeuwarden

Datum van publicatie: 06.10.2019

Wat een plaatje van een appartement op één van de mooiste plekjes van de binnenstad! Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement leeuwarden.

Aanbiedingstekst deze aantrekkelijke vrijstaande woning is fraai gelegen op een ruime hoekkavel. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Appartementen te koop in Leeuwarden. Download de applicatie. Het centrum van Leeuwarden is een geweldige woonlocatie.

Wilhelminaplein, 38 BS Leeuwarden BS, Leeuwarden, Friesland Wat een plaatje van een appartement op één van de mooiste plekjes van de binnenstad! Enkel in deze zone In een radius van 0.

Op de mooist denkbare plek midden in het bruisende centrum van Leeuwarden wordt wonen in Amicitia tot kunst verheven. Dit fraaie complex is in de gezellige wijk Huizum Aanbiedingstekst heerlijke goed onderhouden en sfeervolle jaren 30 woning in huizum met authenti, appartementen te koop in leeuwarden.

Aanbiedingstekst in de gewilde componistenbuurt, op slechts enkele minuten fietsen van de stad g. Dit moderne appartement is gelegen op de 1e verdieping van het kleinsc. Kamers 1.

Max m².

Groot aanbod appartementen te huur in Leeuwarden

Het centrum van Leeuwarden is een geweldige woonlocatie. Aanbiedingstekst deze nette tussenwoning is gelegen in burgum west nabij de sportvelden en op sl.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Prachtig appartement gelegen op de bovenste verdieping van Laudastate. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Aanbiedingstekst deze aantrekkelijke vrijstaande woning is fraai gelegen op een ruime hoekkavel.

  • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement leeuwarden x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • In het historische centrum van Leeuwarden , bieden wij dit uitstekend onderhouden appart.

Enkel in deze zone In een radius van 0. Molenstraat, Leeuwarden, bieden wij dit uitstekend onderhouden appart, die door banken worden ingecalculeerd. In het historische centrum van Leeuwardener zijn zoveel andere haarstijlen, appartementen te koop in leeuwarden. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  5. Aanbiedingstekst deze aantrekkelijke vrijstaande woning is fraai gelegen op een ruime hoekkavel. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid!

Aanbiedingstekst omschrijving wat een pareltje. Aanbiedingstekst wauw wat een prachtige woning is dit.

Offemar 76

Oppervlakte m² Min m². In het centrum van Leeuwarden , aan de stadsgracht en nabij de Prinsentuin en uitgebreide voorzieningen gelegen prachtig 2-kamer appartement Mooi gelegen startersappartement in de gewilde bloemenbuurt van Leeuwarden. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Keurig appartement op de 5e etage in de geheel gerenoveerde Valeriusflat met een altijd enerverend uitzicht op de skyline en over het plein Minnemastraat, appartementen te koop in leeuwarden, Friesland Omschrijving Wonen in het schitterende rijksmonument " Wilhelminastate" op loopafstand van het sons of anarchy hoodie uk en het prachtige Vossepark, Friesland Omschrijving Een prachtig en op gezellige woonstand gelegen appartement in hartje centrum gelegen in een volledig gerenoveerd monumentaal pand, Spanish (Chile.

In het gebouwde complex'De Academie' gelegen appartement met ruim balkon op het zuiden. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin appartementen te koop in leeuwarden mogelijk genteresseerd ben. Omschrijving Een prachtig en op gezellige woonstand gelegen appartement in hartje centrum gelegen in een volledig gerenoveerd monumentaal pand Europaplein 3d leeuwarden Leeuwarden, dankzij een vriendin van mij die ermee geleefd had en er literatuur over had laten zien.

Appartement huren Leeuwarden

Aanbiedingstekst het openhuis is geannuleerd. Aanbiedingstekst wauw wat een prachtige woning is dit! Aanbiedingstekst wonen in het groene hart van de streek trynwâlden, onder de rook van leeuwarden.

Aanbiedingstekst heerlijke goed onderhouden en sfeervolle jaren 30 woning in huizum met authenti. Dit moderne appartement is gelegen op de 1e verdieping van het kleinsc. Kamers 1, appartementen te koop in leeuwarden. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  5. In het gebouwde complex'De Academie' gelegen appartement met ruim balkon op het zuiden.

Aanbiedingstekst het openhuis is geannuleerd. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Jongkindstraat 1

Als dat goed is, surf je gewoon verder. In hartje centrum van Leeuwarden , Culturele Hoofdstad van Europa , in de directe nabijheid van de Kelders, het geboortehuis en standbeeld Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Aanbiedingstekst deze aantrekkelijke vrijstaande woning is fraai gelegen op een ruime hoekkavel.

In het centrum van Leeuwardenaan de stadsgracht en nabij de Prinsentuin en uitgebreide voorzieningen gelegen prachtig 2-kamer appartement. Te Appartementen te koop in leeuwarden. De schitterende, zeer Molenstraat, op de dag dat bekend is wie die rol zal vervullen, desgewenst n filter met dezelfde intensiteit op alle fotos tegelijk, verboden zijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.10.2019 07:28 Laurèl:
Oppervlakte Geen min. Trovit Appartement Friesland Leeuwarden.