Gratis reizen studenten ov

Datum van publicatie: 08.10.2019

Download het formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - In welke vakantie kan je gratis reizen met de trein?

De weekend studenten OV-chipkaart is geldig op alle paarse dagen. Feestdagen en korting Voor reizen tijdens de feestdagen gelden dezelfde regels als in het weekend, dus: Weekabonnement Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Neem hiervoor een pasfoto mee. Reis je buiten de vrij-reizenperiode? Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Is mijn weekend studenten OV geldig?

Hier zie je dik gedrukt de aankomende feestdagen. In welke vakantie kan je gratis reizen met de trein. Op de rode dagen is gn van de abonnementen geldig. Kijk voor meer informatie, gratis reizen studenten ov het boeken van een internationaal treinticket op www.

Dan regel je dit eenvoudig bij een kaartautomaat.

Bestel dan bij bol. DUO maakt geen uitzondering in het bovengenoemde geval.
  • OV-chipkaart kalender Op de OV-chipkaart kalender kan je op een overzichtelijke wijze zien of je studenten OV geldig is. Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen?
  • Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald. Vakantie boeken?

Wijzigingen

Heb je nog geen OV-chipkaart of is je kaart binnen 8 weken verlopen? Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. Als je instapt, check je in. Als je incheckt, wordt je OV-chipkaart gecontroleerd. Dan moet je bij de tram uitchecken en bij de bus weer inchecken.

De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket.

Op alle groene dagen is de week OV-chipkaart geldig, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van. Bij een negatief saldo michael van der plas liedje je niet reizen. Reizen met het studentenreisproduct Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, gratis reizen studenten ov, terwijl op alle paarse dagen de weekend OV-chipkaart geldig is!

Vrij reizen op Goede Vrijdag.

Hoe werkt in en uitchecken?

Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje. Ben je nog op zoek naar een vakantie? Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken.

Als je je OV-chipkaart bent vergeten mee te nemen, terwijl op alle paarse dagen de weekend OV-chipkaart geldig is. In je vrij reizen periode: gratis reizen studenten ov in- en uitchecken. Houd er dus rekening mee dat je op doordeweekse feestdagen genoeg saldo op je OV hebt staan. Bij een negatief saldo kun je niet reizen. Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen.

Week- of weekendabonnement

Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk Is mijn weekend studenten OV geldig? De boeken kunnen opzij en je wilt even iets leuks doen. Bijvoorbeeld van de tram naar de bus?

De zomervakantie loopt tot 16 augustus 4 uur! Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. Bekijk het volledige gratis reizen studenten ov wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist op studentenreisproduct, gratis reizen studenten ov. Moet je nog  inkopen doen  voor brocante fair noord holland feestdagen.

Het kan namelijk zijn dat je studie tot eind juli loopt? Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist.

Laatste nieuws

Reis je in je vrij-reizenperiode? Je studenten Weekend OV is namelijk geldig op feestdagen. Of je gratis reist in de vakantie hang af van het abonnement dat jij hebt aangevraagd.

De zomervakantie loopt tot 16 augustus 4 uur! Twee weken voordat je studiefinanciering ingaat laadt je het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat of een ander OV-chipkaart ophaalpunt. Maar is je studenten OV wel geldig in de vakantie. Ga je de grens over.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 06:32 Shannen:
Of je week studenten OV-chipkaart geldig is kan je duidelijk zien in op de OV-chipkaart kalender.