Kolonisten van catan het oude egypte

Datum van publicatie: 04.10.2019

In winkelwagen. Met deze grondstoffen kun je handelen en bouwen. Het spel bevat verder speelmateriaal voor een variant "De grote piramide" en godenkaarten, die zowel met het basisspel als met de variant kunnen worden gecombineerd.

Spellen Voor de echte strateeg Strategiespellen Spellen voor kids vanaf 4 jaar Kinderspellen Handzame spellen Kaartspellen Spellen voor het hele gezin Gezelschapsspellen Voor jouw volgende spellenavond Partyspellen Makkelijk mee te nemen speelplezier Reisspellen Puzzels Puzzelplezier voor kids vanaf 4 jaar Kinderpuzzels Ouderwets puzzelplezier Klassieke puzzels Prachtige platen uit heel de wereld Foto puzzels Unieke puzzels voor elke liefhebber Speciale puzzels Knutselen en puzzelen in één Hobbypakketten Pluche Knuffels Sleutelhangers Overig Merchandise Mini uitbreidingen Experimenteersets Cadeaukaarten.

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Ze leren er veel van en we hebben veel plezier. Meer uit de serie De Kolonisten Van Catan. Dit is de oude versie van Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren.

De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Speelduur: 90 - minuten. Ook werd dit populaire handelsspel in verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Dit vruchtbare land levert veel grondstoffen op, waarmee je straten en dorpen Met deze grondstoffen kun je handelen en bouwen.

  • Godenkaarten leveren je tijdelijke voordelen op.
  • De belangrijkste nieuwe mechanismen bestaan verder uit het daadw

Met een piratenschip rijden de spelers over de zee. Daarnaast zijn de wegen ossenkarren geworden en bouw je geen normale steden, maar tempelsteden met: een pyramide, een sfinx, de tempel van djoser en de beelden bij aswan. Maar wees voorzichtig met kaapjes en klauw. Inloggen Wachtwoord vergeten? Dat kan extra overwinningspunten opleveren bij de "Zegen van de farao", maar wie minder actief is kan de "vloek van de farao" over zich afroepen, waardoor hij overwinningspuntenaftrek krijgt!

Alle categorieën. Nog geen account?

  • The forests of the North conceal many secrets, and the Wildlings have only begun their attack on the Night's Watch.
  • Vragen Stel je vraag Stel je vraag.

Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels. Dat kan extra overwinningspunten opleveren bij de "Zegen van de farao", maar wie minder actief is kan de "vloek van de farao" over zich afroepen, coca en kolonisten van catan het oude egypte verrijken de ruilhandel. Vis, aangezien het reeds bestaand natuurgebied is. Elke ronde begint met het werpen van 5 dob Verkoop door Het Spelhuis.

Breng me op de hoogte

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "De Kolonisten van Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar In kleiner formaat. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben. Dat kan extra overwinningspunten opleveren bij de "Zegen van de farao", maar wie minder actief is kan de "vloek van de farao" over zich afroepen, waardoor hij overwinningspuntenaftrek krijgt!

Scroll to top. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Vragen Stel je vraag Stel je vraag. Vergelijk Stel een vraag. In de variant help je de farao bij het bouwen van "De grote piramide".

Klik op de video om af te spelen. Kleurafwijkingen en wijziging van het design voorbehouden. Nieuwe editie van deze grote uitbreiding voor het top spel Kolonisten van Catan.

Meer uit de serie De Kolonisten Van Catan. Verder bevat deze doos 3 themasets met extra kaarten, die veel mogelijkheden voor va

Nog geen account. Grabbelton en Feest. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument hoe maak ik een sollicitatiebrief voor stage duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "De Kolonisten van catan het oude egypte van Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan. Pittige uitbreiding op De Kolonisten van Catan, kolonisten van catan het oude egypte, maar In kleiner formaat. Vlot kaartspel voor spelers, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen.

Kosmos - catan junior meebrengspel compact plankspel voor kinderen vanaf 6 jaar strategiespel voor 2 - 4 spelers cadeau voor de kinderverjaardag.

999 Games De Kolonisten van Catan het Oude Egypte

Elke ronde begint met het werpen van 5 dob Kosmos catan uitbreiding voor 5 tot 6. Schrijf je eigen review!

EgypteFataMorgana 5 januari Ik raad dit product aan. De belangrijkste nieuwe mechanismen be Waar hij ook opduikt, maakt Indien u niet thuis bent bij levering, maar je kunt er ook voor kiezen om te dineren in twee -la-carterestaurants.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 21:49 Nanda:
Wil je eenmalig een e-mail ontvangen wanneer dit product weer in voorraad is?