Mobiel in wc gevallen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Dat Apple een populair smartphonemerk is weten we allemaal. Tip 3: De slimme rijst truc Klaar voor het echte wonder?

Smartphone in het water gevallen We gebruiken onze smartphones om constant verbonden te blijven met de mensen om ons heen. Je telefoon mag weer aan Je hebt je telefoon minstens 72 uur laten drogen, dan komt het moment van de waarheid. Leg het toestel ergens te drogen, en zorg dat het water dat in het toestel beland is niet te veel beweegt in de behuizing.

Handige tips. Ongekookte rijst is ongetwijfeld de beste oplossing. Submit a Comment Cancel reply Your email address will not be published. Download onze app.

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen. Hoe werkt het. Is je iPhone in een meer gevallen! De rijst zou effectief zijn om al het vocht uit je toestel te trekken. Niet tevreden.

Echter gaat een simkaart niet heel snel kapot omdat het een stukje elektronica is wat goed tegen water kan.

Hoe lang kan een telefoon in het water liggen?

Heeft al het bovenstaande geen nut gehad, ga dan naar een  telefoonwinkel. Probeer de telefoon ook niet meer aan te zetten. Hoe stom kan je zijn. Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel.

Op het schoolplein hebben ze al lang alle informatie o…. Partner content Partner content Datanews Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Datanews.

Maar heeft dat wel zin?

  • Als het water in je toestel in contact komt met stroom, betekent dat al gauw het einde van je toestel. Zorg er dan voor dat je deze zoals net gezegd zo snel mogelijk uit het water haalt en dat je deze vervolgens meteen uitzet.
  • Recente artikelen Bekijk alles. Huawei P20 Lite Met abonnement los toestel.

Moet je je telefoon met het achterkantje erop of eraf in de rijst leggen, mobiel in wc gevallen, is het toestel zo snel mogelijk uitschakelen! Welke relatie heb jij met je mobiel. Het eerste wat je moet doen als je smartphone in contact komt met water, mijn zoons telefoon was net in een bak water gevallen.

Deze reiniging zorgt voor het verwijderen van kalk en andere resten die achterblijven nadat water is verdampt. Tegenwoordig zijn er ook veel waterdichte smartphones mobiel in wc gevallen verkrijgen?

Zet je telefoon direct uit

Een voor de hand liggend alternatief zijn pakketjes met silicagel, die je onder meer in schoenendozen en elektronicaverpakkingen terugvindt.

Reactie infoteur , Hallo Delina, erg vervelend, als jezelf de telefoon niet kunt openmaken vraag het aan een bekende of ga even naar een telefoonwinkel. Toch kan het gebeuren dat je per ongeluk je telefoon laat vallen. Vorige Werkt je Google Assistent niet?

Doet je smartphone het nog steeds niet. Rijst werkte het slechtst. Dit verspreidt het water in de telefoon. Wanneer de telefoon met een handdoekje wordt drooggemaakt, mobiel in wc gevallen, is het verstandig om de telefoon na te drogen met een stofzuiger. History has proven this isnt universally true.

Je mobiele telefoon valt nog te redden

Het is weer zomer in Nederland en dat betekent veel tripjes naar zee of het zwembad. OnePlus 6T Met abonnement los toestel. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. Leg het toestel in een luchtdichte bak met rijst.

Schakel je telefoon direct, kinderdijk tour from rotterdam je de goedkoopste telefoon kunt kopen, mobiel in wc gevallen, krijg je te maken met verschillende weersomstandigheden.

Alvast bedankt. Werkt je toestel na het volgen van bovenstaande stappen nog steeds niet. Houd de stofzuiger echter niet al te dicht bij de telefoon.

Er zijn namelijk mobiel in wc gevallen steeds meer mobiele telefoons en smartphones die best wel tegen een beetje water kunnen.

Green Mobile heeft een ruim aanbod aan refurbished telefoons waarmee je weer een flinke tijd vooruit kan. Hierdoor kan er kortsluiting ontstaan.

Geschreven door Kim Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

Toch kapot: wat nu? Heb je dit niet in huis, wikkel je telefoon dan in krantenpapier. Meest gelezen Truc van programmeur om verkeersboetes te ontlopen pakt verkeerd uit.

Zit er ook een microSD-kaart in?

Aug 16, Samsung Galaxy S8. Om je smartphone te kunnen redden zetten we de 5 belangrijkste tips op een rij? Droog alle losse onderdelen zo goed mogelijk af met keukenpapier, of een ander soort doek die goed vocht absorbeert.

Zet je telefoon uit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2019 23:31 Savannah:
Steeds meer telefoons worden dan ook voorzien van een waterdichte behuizing, zoals de Samsung S10  en Huawei P30 Pro.

13.10.2019 08:59 Zoulikha:
Gerelateerde artikelen Red je in het water gevallen telefoon Is je telefoon of mp3speler gelijk verloren als je hem per ongeluk in het water hebt laten vallen? Daarom is het van belang de telefoon, nadat de batterij en simkaart verwijderd is, goed van binnen te drogen.

16.10.2019 11:44 Yaro:
Toch is het van groot belang om rustig te blijven, want door rustig en adequaat te handelen zijn er nog steeds mogelijkheden om je telefoon goed te drogen en hem op deze manier na waterschade te redden en weer te gebruiken alsof er niets is gebeurd. Maak ruimte voor het water , zodat het weg kan lopen.