Spa sereen maarssen aanbieding

Datum van publicatie: 07.10.2019

En als het wat drukker is, voelt het niet druk. En ook de vriendelijkheid en gastvrijheid van al het personeel. Fijne sauna in de buurt van Utrecht.

Prima complex, rust — ruimte. Uitermate tevreden. De sauna heeft veel te bieden en is ruimtelijk opgezet, zonder dat de faciliteiten te ver uit elkaar liggen. De ligging is echt geweldig. Wat een heerlijke sauna en wat hebben we genoten van onze hamam behandeling.

Echt een fijne supermooie sauna. Wij hebben er geen moeite mee. Alleen was die opgieter wel erg recht in de leer, na afloop buiten kregen we nog een preekje over vocht inname en afkoelen waar niet doorheen gepraat mocht worden.

Active Club Den Haag. Wij zijn vorig spa sereen maarssen aanbieding voor het eerste hier geweest.

Active Club Den Haag. Een prachtig luxe complex met een verscheidenheid aan cabines. Er worden geen badkledingdagen georganiseerd in deze sauna.

Populaire zoekopdrachten

Genoten van heerlijkheden die restaurant te bieden heeft. Een personeellid was wel bezig om te proberen het weer schoon te krijgen, maar wij hielden toch even onze slippers aan onder de douche. Het eten is uiteindelijk heerlijk. Heerlijke plek.

Het sfeervolle restaurant is verrassend en afwisselend in keuze met attent met heel vriendelijke gastvrouwen en -heren. In het restaurant wordt altijd een leuk praatje gemaakt terwijl je lekker kan ontspannen op een van de vele loungebanken.

  • Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn! In het achterste gedeelte van de sauna bij het kruidenbad en rozenstoomkabine missen een aantal douches.
  • De medewerkers zijn uitermate vriendelijk, de opgieten erg fijn en je hebt nooit het idee dat het er te druk is. Mijn man en ik waren op vrijdag 8 feb jl bij Spa Sereen.

Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken. Terug Verder. Veel plezier in Spasereen? Jaap nog teruggereden om te kijken misschien op de parkeerplaats niet dus. Het lijkt wel of de gasten oplossen, spa sereen maarssen aanbieding.

Zomer relax arrangement

Het publiek dat er rondliep was prettig. Wanneer u van lekker eten houdt, wil de kok u graag verrassen. Heeft deze plek of activiteit een  koffiebar?

Lief bedienend personeel, waren niet warm. We hadden ook ongelooflijk veel geluk met het prachtige weer: 17 graden en volop zon in februari.

Ik had de asperges, voor een wijziging of aanpassing was ruimte, spa sereen maarssen aanbieding, Rob Huebel. Alle bovenstaande bedragen zijn per persoon. SpaSereen was daarvoor een uitgelezen plek.

Volledige weergave.

Informatie

Het personeel is erg vriendelijk — een klein punt van kritiek is dat de bediening in het restaurant wel eens wat lang duurt en dat er nog wel eens een foutje wordt gemaakt — maar dat wordt dan ook direct en charmant gecorrigeerd. Super schoon en gezellig. Je kunt er ook lekker eten — de koffie-met-appeltaart en de maaltijdsalades die bij de meeste arrangementen zijn inbegrepen zijn van prima kwaliteit. Wij hebben een heerlijke dag gehad.

Dit mis ik wel, ik vind kruidenbaden ter grootte van een spa sereen maarssen aanbieding of mini-zwembad altijd heerlijk. Tijdens de lunch en snack moment was er geen enkel probleem, spa sereen maarssen aanbieding, niet massaal. Het restaurant is ruim opgezet met gezellige zithoekjes. Fijne sfeer, maar tijdens de drukte van het avondeten werden we helaas niet geholpen zo goed als genegeerd vlak bij de bar. Afgelopen dinsdag de Hamman arrangement gedaan. We kregen kopje koffie als goedmakertje, echter ook dit duurde weer heeeeel erg lang.

Vriendelijk personeel en gelukkig geen sauna met kortingsbonnen zodat je nooit een te volle sauna ervaart!

Groupon-gids

Daarnaast kunnen wij tracking cookies van derden plaatsen. Daarbij ook een goed restaurant met prettig bedienend personeel en een uitgebreide kaart. De relax stoelen zijn zo gesitueerd dat al het geluid vanuit de gehele sauna te horen is.

We zijn met 3 vriendinnen een hele dag geweest, we hebben genoten. Want in deze sauna zullen wij vaker komen. Vrijdag ben ik er weer geweest, met een vriendin.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 21:36 Resul:
Zeer vriendelijke bediening. Vacature Schoonheidsspecialist vanaf 1 dag per week SpaSereen is op zoek naar schoonheidsspecialisten, die vanaf 1 dag per week beschikbaar zijn.

09.10.2019 01:38 Sunita:
Gisteren samen met mijn vriendin een fantastische dag gehad. Zeer goede sauna.