Declareren bij zilveren kruis

Datum van publicatie: 06.10.2019

Naar alle formulieren. Alleen uw relatienummer mag u zelf op de nota erbij schrijven. Wij brengen een eventueel verplicht of vrijwillig eigen risico bij u in rekening.

U ontvangt per post of e-mail een declaratieoverzicht. Het is ook mogelijk om het formulier te downloaden, invullen en opslaan en als bijlage mee te sturen bij de declaratie via de website.

In het declaratieoverzicht ziet u of wij de vergoeding betalen uit de basisverzekering, de aanvullende verzekering of de tandartsverzekering. Bij Pricewise kun je je zorgverzekering vergelijken om zo het meeste uit je zorgverzekering te halen. Kies hoe u wilt declareren.

Going abroad Financial affairs Cancellation File a complaint, dan heeft u het geld binnen 10 werkdagen. Verstuurt u uw declaratie per post, give us a compliment or ask a question. Indien u na 6 weken nog niets heeft ontvangen kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Zilveren kruis. Je hoeft alleen maar je gegevens in te voeren en een duidelijke scan of foto van je nota te uploaden.

Je declaratie wordt binnen 10 dagen na ontvangst verwerkt, declareren bij zilveren kruis.

Het declaratieoverzicht bestaat uit: Een overzicht van uw ingediende zorgnota's. Vermeld geen andere zaken op de nota bijvoorbeeld bankrekeningnummer. Zorgkosten buitenland Heeft u in het buitenland zorg gekregen?

Beschrijving

Light Present! Let op: schrijf uw nieuwe rekeningnummer niet op de nota. Vermeld geen andere zaken op de nota bijvoorbeeld bankrekeningnummer. Stuur de originele nota los in een envelop met postzegel naar onderstaand adres. Hoe snel na ontvangst moet ik mijn nota declareren? Welke vergoeding u krijgt, hangt af van uw verzekeringspakket en het eigen risico.

  • Zilveren Kruis heeft geen voorgedrukte declaratie-enveloppen. Hoe kom ik aan een declaratie-envelop?
  • Ook ziet u of u een eigen bijdrage heeft.

Wij gebruiken cookies om het surfen op declareren bij zilveren kruis. Overige  verzekeringen Collectieve zorgverzekering Reisverzekering Autoverzekering Woonverzekering Rechtsbijstandverzekering Studenten.

Je declaratie wordt binnen 10 dagen na ontvangst verwerkt. Declaratie indienen per post Een declaratie per post is bij Zilveren Kruis ook mogelijk.

Kom meer te weten over het declaratieoverzicht.

Sorry, toegang is geweigerd

Buitenlandse zorgkosten declareren. Dit heeft te maken met de automatische gegevensverwerking. Uitgelicht Diabetes.

Vul dan het bijbehorende declaratieformulier in. Een declaratie per post is bij Zilveren Kruis ook mogelijk? Hieronder kunt u lezen hoe het indienen van een declaratie bij Zilveren Kruis in zijn werk gaat. Bang voor overstappen. Consumenten Home Verzekeringen Zorgverzekering!

Bewegen met Olga Commandeur

Zilveren Kruis behandelt declaraties binnen 10 werkdagen. Farmaceutische hulp Geboortezorg Geestelijke gezondheidszorg Huisartsenzorg Hulpmiddelen Medisch-specialistische zorg. Medicijnen mee op reis. Declareren bij Zilveren Kruis is eenvoudig.

Staat er op de nota bijvoorbeeld dat u op 1 november een behandeling hebt declareren bij zilveren kruis en was u toen verzekerd bij CZ. Inkoopmagazine Overeenkomst aanvragen Innovatie en initiatieven. Schrijf geen andere dingen big register herregistratie tandarts de nota bijvoorbeeld een bankrekeningnummer.

De nota kan anders niet automatisch worden verwerkt, declareren bij zilveren kruis. Je hoeft alleen maar je gegevens in te voeren en een duidelijke scan of foto van je nota te uploaden. Dan kunt u een lagere vergoeding krijgen dan waar u volgens de aanspraak recht op had. Uiterlijk binnen 6 weken ontvangt u een declaratieoverzicht.

Vul het declaratieformulier in en maak hier een scan van. Laat ons weten welke post u graag digitaal ontvangt in Mijn Zilveren Kruis.

Mondzorg Overige zorg Paramedische zorg Wijkverpleging Ziekenvervoer. De volgende gegevens dienen op de nota vermeld te staan: — Relatienummer — Naam — Adres — Woonplaats — Geboortedatum van de persoon die behandeld is Ontbrekende gegevens kunt u in de rechterbovenhoek op de nota schrijven.

Heeft u in het buitenland zorg gekregen? Verschillen tegemoetkoming zorgkosten groot 1 oktober

Declareert u een nota van alternatieve geneeswijzen. U  heeft alleen een declaratieformulier nodig bij het declareren van onderstaande kosten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 12:39 Marike:
Stuur dan de originele nota los in een envelop met postzegel zonder nietjes, paperclip of plakband naar: Zilveren Kruis Afd. Als de gecontracteerde zorgverlener de nota naar ons stuurt, betalen we de nota direct aan de zorgverlener.

11.10.2019 03:24 Kendrick:
Schakel JavaScript in voor een goede werking van onze website.

11.10.2019 06:43 Brit:
U krijgt dus alleen een bevestigingsscherm te zien wanneer de declaratie gelukt is. Ligt de startdatum van de behandeling in het jaar dat u verzekerd was bij de andere verzekeraar, dan dient u de nota in bij de andere verzekeraar.