Train paris nord naar disneyland

Datum van publicatie: 08.10.2019

Ontdek ook Amsterdam Charmante troeven. Treintickets via NS International. Deel deze pagina.

Abonnement voor optimaal reizen tussen Brussel en Parijs tegen een vaste prijs. Budget-tip: neem de bus naar Parijs Heb je een beperkt budget?

Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Meer openingstijden Actueel entertainmentprogramma Renovaties Nieuws. Vervolgens moet je metro RER nemen.

Nederland reis je met slechts n overstap met de trein naar Disneyland Parijs. Heeft u een abonnement, train paris nord naar disneyland. Contact Center! Je moet minimum 18 jaar zijn om een auto te besturen en in het bezit zijn van een geldig Europees rijbewijs. Via Lille ben je meestal 3 uur en 40 minuten onderweg.

Boek een meerdaags arrangement met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree. Misschien denk je, de bus is krap en oncomfortabel.

Hoe kunnen we je helpen?

Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Eens je bent geland, heb je 4 mogelijkheden om naar de parken en hotels te gaan:. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Vergeet niet om je met de stoomtrein tussen de verschillende delen van het park te laten verplaatsen. Bij Flixbus  heb je een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

  • Overloop de lijst met beschikbare suggesties met de pijltjes Omlaag en Omhoog.
  • Voeg een kaart toe.

En ga daarna natuurlijk ook een hapje eten in zijn bistro, Bistrot Chez Rmy? Terug Treinen Onze treinen richting de zon Populairste treinen.

Het veld 'Naam' mag train paris nord naar disneyland uit maximum 28 karakters. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail.

Via de Disney Express balie op de bovenste etage van het station kun je je bagage afgeven, inchecken in je hotel en met de toegangstickets direct de parken in. Like ons op Facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de parken via Facebook.

Laatste nieuws

Een eerste-hulp kit is niet verplicht, maar wordt aangeraden. Heb je een beperkt budget? Dankzij advertentie- en remarketingcookies kunnen adverteerders ervoor zorgen dat u op de websites van derde partijen gepersonaliseerde aanbiedingen ziet. Openbaar vervoer in Disney Vanuit hartje Parijs kun je op 2 manieren naar Disney, met de metro of met de bus.

Bij Flixbus  heb je een goede prijs-kwaliteit-verhouding. De prijs ligt rond de 20 EUR per persoon. De beste prijs voor je reis? Vanuit het centrum van Parijs heb je ongeveer 40 minuten nodig om tot Disneyland Parijs te geraken.

Voeg een kaart toe.

Met de trein of metro, RER

Datum heenreis. Opdat uw fiets aan boord mag, moet hij aan de volgende voorschriften voldoen: de twee wielen van de fiets moeten gedemonteerd zijn en hij moet in een hoes van max. Selecteer het type reiziger. Voor Eurostar en ICE zelfs 6 maanden voor de reisdatum.

  • Bezoek Disneyland in één dag met een dagkaart 1 of 2 parken , inclusief vervoer per shuttle van en naar het centrum van Parijs.
  • Reactie Naam E-mail.
  • Disney Wonder.
  • Geen opzoeking mogelijk voor een reisdatum of een vertrekuur in het verleden.

Spoor naar Disneyland Paris vanuit de belangrijkste Europese train paris nord naar disneyland Snel en makkelijk. Tijden kun je via deze website opzoeken. Reis naar Disneyland Paris met een overstap in Brussel. Vergeet niet om je met de stoomtrein tussen de verschillende delen van het park te laten verplaatsen.

U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Disney Magic. Je kunt natuurlijk ook eerst met de Thalys vanuit Nederland naar het Gare du Nord in Parijs rijden en daar overstappen. Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen.

Met de auto

Idem voor vervanglampen voor je auto. Openingstijden vandaag. Meld u aan! Like ons op Facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de parken via Facebook.

In Engels. In het verleden reed vanuit Amsterdam de trein naar Disneyland. Contact Center. Sinds februari moet je een vignet hebben om in Parijs met de auto te mogen rijden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 19:12 Alphonsus:
Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.