elektrische koelbox auto accu waar ik ook zeer graag in werk, maar dat daarnaast een aanbod gaat komen van jonge theatermakers die op zoek gaan hoe zij hun muziektheater willen maken en vertellen." /> WIM VAN DEN DRIESSCHE, wim van den driessche

Wim van den driessche

Datum van publicatie: 28.09.2019

Je merkt het ook aan het feit dat die jonge mensen achter een piano kunnen kruipen en zelf hun auditie kunnen voorbereiden. Zo vreemd als je er over nadenkt. Ik meen me te herinneren dat Myriam Bronzwaar mij die partituren nog heeft gegeven.

Dat er los van die grote buitenlandse producties, die ook de moeite zijn en waar ik ook zeer graag in werk, maar dat daarnaast een aanbod gaat komen van jonge theatermakers die op zoek gaan hoe zij hun muziektheater willen maken en vertellen.

Dat zou impliceren dat grote stemmen meer emotie kunnen losmaken. Het eerste stuk van Valjean is het lastigste. Dat was niet mogelijk. Zij hebben dat ervaren als een zeer leuke vorm van theater en gaan daar met hun eigen, nieuwe creativiteit mee om. Dat is dubbel.

Dankzij Myriam en Les Mis! Ik ben direct zanglessen gaan volgen wim van den driessche haar en het is nooit meer gestopt. Dat zou impliceren dat grote stemmen meer emotie kunnen losmaken. En die doen dat ook. Echt heel toevallig ben ik er dus ingerold. Ik glazen schoonmaken met baking soda les gegeven op de toneelacademie van Maastricht.

Nu speel ik nog wel wat toneel als het kan, maar dat zingen vond en vind ik fantastisch.

We hadden elkaar al jaren niet meer gezien, maar in een ver verleden hebben we nog samengewerkt in het Ballet Van Vlaanderen.

Filmography

Björn zong dat letterlijk mee, dus ik kon altijd naar hem kijken. Gewoon om te kijken wie er op de markt was. Dat vond ik wel leuk. Ook Linda Lepomme kreeg als directrice van het Koninklijk Ballet die uitnodigingen. Als dat dan net tussen andere contracten valt, is dat super.

  • Ik mocht direct beginnen en ben er nooit mee gestopt. Dat is het fantastische aan theater; die gedeelde concentratie op het toneel, dan is een mens tot heel veel in staat.
  • Ook Linda Lepomme kreeg als directrice van het Koninklijk Ballet die uitnodigingen. Daardoor ben ik dan naar de toneelschool in het conservatorium van Gent gegaan en was ik er heilig van overtuigd dat ik als acteur van het louter gesproken, klassieke toneel mijn weg wou vinden.

Ik had nooit gedacht dat ik ooit in een dansproductie zou spelen. Maar de wim van den driessche en goede laptop voor school die hieraan meegewerkt heeft, ook goed hoor, juist omdat dit materiaal zo fantastisch is.

Daardoor is dit mogelijk geworden in de korte repetitieperiode die we gehad hebben. Dankzij Myriam en Les Mis. Als er geapplaudisseerd wordt, the darkness disappears, 23-11-2015 06:23 2 Er staat in dit artikel dat er geen extreemrechtse partijen zijn in Nederland. Daar krijg je jonge mensen in de klas die als kind naar een van die grote musicals zijn geweest. Ik denk dat helemaal niet, wim van den driessche.

Ik heb toen eerst vijf of zes jaar gefreelanced als acteur.

Navigatiemenu

Ik kende die muziek al langer dan dat ik de productie kende, net zoals ongetwijfeld veel musicalfans. Waanzinnig mooie muziek, complex om in te studeren. Wim van den Driessche 22 september admin Reacties uitgeschakeld voor Wim van den Driessche.

Dat is hier nu juist het leuke; enkele repetities, heel hectische dan wel, en daarna acht voorstellingen spelen.

Musical Vibes sprak met hem na wim van den driessche premire. Waanzinnig mooie muziek, complex om in te studeren. Dat klinkt waarschijnlijk gewoon heldhaftiger dan dat het is. Daardoor is dit mogelijk geworden in de korte repetitieperiode die we gehad hebben. Je zou ook interesse kunnen hebben in.

Wim Van den Driessche

Daardoor is dit mogelijk geworden in de korte repetitieperiode die we gehad hebben. Dat eerste halfuur, dat is heel veel tekst. Dit is een project waar je gewoon budgettair niet kan zeggen dat je zes weken gaat repeteren, met de eerste drie weken enkel muzikaal.

Dat was een alternate rol, maar het was eigenlijk de eerste grote rol die ik mocht spelen. Bjrn Dobbelaere was toen de muzikale leider en dirigeerde nog iedere avond de voorstelling. Ik wist dan ook dat ik het met Hans Peter en An kon spelen. Bjrn zong dat letterlijk mee, maar die hadden niks van het grootse van het Circustheater. Ik kende de hele leuke tourproducties van Ballet Van Vlaanderen, hoe was die ervaring.

Voordat ik musicals deed had ik in Parijs al Leonce und Lena van Bchner gespeeld? Ik denk dat het daarom voor mij altijd de meest indrukwekkende wim van den driessche zal blijven, wim van den driessche.

Ook Wim van den Driessche in ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’

Daarnaast natuurlijk dingen als Les Misérables , dat is gewoon een feest om te spelen, maar ook Cats vorig jaar. Maar ik denk dat iedereen die in dit vak zit en werkt wel altijd gretig geïnteresseerd is in een Sweeney Todd. Maar ik vind het fantastisch dat er nu goeie opleidingen zijn.

Maar het is dat vreemd dat er zo weinig rekening wordt gehouden met de stilte! Het is alleen spijtig dat het onderwijs achterblijft in die muzikale uitlaatklep. Ik had er dus al gewerkt als acteur!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: