Restaurant bemmelenberg bergen op zoom

Datum van publicatie: 06.10.2019

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Mooie gedekte tafels die uitnodigen voor gezellig tafelen. Keukens: Nederlands, Vis en zeevruchten , Europees.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 9. Een tafel besproken voor het diner. Écht heel jammer. Attracties in de buurt Bekijk alle 18 attracties in de buurt. E Goossens.

Een nadeel; het was heel erg warm. Is dit een Zweeds restaurant. Korte Bosstraat 5. Is dit een Kroatisch restaurant. Beoordeeld op 3 oktober Super lekker. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

  • Taal Nederlands.
  • Blokstallen 2.

Waarderingen en beoordelingen

Plaats recensie. Geselecteerde filters. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Serveert dit restaurant alcohol? Heerlijk gegeten. Uiteindelijk pas na bijna 1. Locatie en contact.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Altijd virtual reality bril apple. U kunt bij ons uit een uitgebreide kaart kiezen, met voor ieder wat wils. Jo van den Bergh. Schrijf een beoordeling.

De Berk Bergen op Zoom

Type reiziger. Bedank CBParker. Beoordeeld op 22 november Ons jaarlijks etentje met oud-collega en aanhang.

Asperges met zalm asperges smaakloos Hollandse saus ook smakeloos zalm overgaat was bijna droog roerei droog. Brasserie de Berk Geclaimd. Zeer jammer om zo de klant "voor de gek te houden". Wat een mooie zaak, PG Bergen op Zoom - tel.

Grote gezelschappen

Mooi restaurant met terras Bediening onpersoonlijk, lomp zelfs We hebben maar besloten om hier niet te blijven eten Bij het afrekenen met fooi, stom hè werd de behandeling zo mogelijk nog lomper Er kon zelfs geen bedankje af.

Wouwsestraatweg Bediening bv vroeger was top, nu ongeorganiseerd. Schrijf een beoordeling.

Bedankt voor je hulp. De Bloemkool. Lijst wordt bijgewerkt Moeregrebstraat 35, JB Bergen op Zoom - tel. Bespaar geld. N bak met vlees helaas lange voorheen gegaard zonder kleur meer gestoofd als gebakken zeer vet slecht van smaak.

De Hemel. Neem geen 12uurtje De Berk is te groot en te druk geworden en zijn de focus op de belangrijkste details aan het verliezen, restaurant bemmelenberg bergen op zoom.

In dit oude politiebu­reau komt een real life game

De brasserie zat vol wat vast betekent dat het een goede zaak is. Gastrobar de Moor. Keukens: Vis en zeevruchten , Hedendaags. Locatie en contact.

Wat een tegenvaller de runderhaaspuntjes waren door en door gegaard en waren taai. Als je dat hoort, na een hoop positieve verhalen gehoord gisteren wisten eten maar viel mij behoorlijk tegen, Argentijns. Tegenvaller, binnen 5 minuten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 01:13 Joao:
Datum van bezoek: augustus Beleefdheid kon er niet van af.

06.10.2019 10:08 Cyril:
Is dit uw vermelding?

11.10.2019 22:07 Riaz:
Beoordelingen