De goudvis sint maartenszee zwembad

Datum van publicatie: 06.10.2019

Oók als het regent, vriest of hard waait: hier is het nooit saai. Via een leuke speurtocht leuk voor kleine kinderen!

Het bos is klein, maar heel bijzonder. Op slechts een kwartiertje lopen van ons vakantiepark kunt u hier elke maandag van - uur heerlijk snuffelen en speuren naar de leukste spulletjes.

Vakantiehuis - Wildrijk - Sint Maartenszee. Een uitstapje naar het Marinemuseum in Den Helder of naar de Kaasmarkt in Alkmaar zijn een absolute aanrader.

Het strand van Sint Maartenszee wordt gekenmerkt door een rustieke en gemoedelijke sfeer. Deze duinstrook omvat oude zeerepen en stuifdijken, valleien en duinen.

Vakantiehuis - Eureka 99 - Sint Maartenszee. Voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek. Natuurreservaat het Wildrijk. Het Wildrijk een van de allermooiste bezittingen van Landschap Noord-Holland. Speeltuin en Attractiepark De Goudvis om de hoek.

Sint Maartenszee

Niet zo gek dat vele vakantiegangers jaar in jaar uit terugkomen naar een vakantiehuisje bij dit strand in Noord Holland. Wat we wel bieden? Naast het strand kunt u in Sint Maartenszee en het naastgelegen Sint Maartensvlotbrug genieten van vele activiteiten, zoals een overdekt zwembad en attractiepark De Goudvis. Al jaren mag het strand van Sint Maartenszee de blauwe vlag voeren. Populaire themas Last minutes Kindvriendelijk XL vakantiehuis.

Vleermuizen, spechten en roofvogels bewonen het Wildrijk en brengen af en toe ook een bezoekje aan ons vakantiepark. De strandpaviljoens hebben allebei een zeer relaxte, laagdrempelige familiesfeer.

Super aan Zee Attent is een gezellige winkel direct naast vakantiepark Anzelhoef. Verwarmd en overdekt zwemmen. Populaire themas Last minutes Kindvriendelijk XL vakantiehuis. Aan deze kindvriendelijke kust zit een zeer actieve, oplettende reddingsbrigade. Het is n van de mooiste plekjes daarvoor.

Geweldige kinderuitjes Noord-Holland bij Attractiepark De Goudvis

U hoeft niet bang te zijn en kunt er rustig langslopen, maar aai ze niet en maak ze niet aan het schrikken. Op slechts een kwartiertje lopen van ons vakantiepark kunt u hier elke maandag van - uur heerlijk snuffelen en speuren naar de leukste spulletjes. Komt u naar Sint Maartenszee, dan mag u de kofferbakmarkt op het parkeerterrein van De Goudvis niet missen!

Sint Maartenszee is een klein dorp 6 kilometer ten Zuiden van Callantsoog. Het Wildrijk, op steenworp afstand van Villapark Anzelhoef, 2016 Bah. Stichting Bloeiend Zijpe organiseert gedurende deze periode onder andere wandel- en fietstochten. Veiligheid staat voorop. Toch is de kust voor de meeste bezoekers het fijnst als de goudvis sint maartenszee zwembad zon schijnt… Wat dat betreft zit u aan dit strand goed.

Zeeweg 91, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug

Veiligheid staat voorop. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Sint Maartenszee heeft het best verborgen stukje strand.

Vakantiehuis - Wildrijk - Sint Maartenszee. Het is camping italiaanse meren zonder badmuts van de mooiste plekjes daarvoor? In het noorden van Noord-Holland valt gemiddeld minder regen en schijnt de zon vaker dan in andere delen van Nederland. Via een leuke speurtocht leuk voor kleine kinderen. Het is altijd goed weer om naar het strand te gaan. Het Wildrijk, op steenworp afstand van Villapark Anzelhoef, dual-sim.

Een fiets meenemen of huren is zeker een aanrader. Kruipt u achter het raam van n van de strandtenten om de goudvis sint maartenszee zwembad een chocomelk te genieten van de schuimkoppen, de goudvis sint maartenszee zwembad.

Kinderuitje voor kinderen tot 4 jaar

Toch is de kust voor de meeste bezoekers het fijnst als de zon schijnt… Wat dat betreft zit u aan dit strand goed! Wat wilt u nog meer? Dineren aan zee.

Sint Maartenszee maakt deel uit van het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld. Deze duinstrook omvat oude zeerepen en stuifdijken, valleien en duinen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: