Hoeveel mag ik achter mijn auto trekken

Datum van publicatie: 08.10.2019

Onze Gegevens Website : rentac. Bericht door Suzanne81 » di 13 jan , Idem bedankt voor de wederom snelle reactie Ok, dan weet ik voldoende. De trailer heeft een max laadvermogen van kg.

Ik reed eerst meestal met n BMW X5 automaat voor die trailer, dat is helemaal ideaal alleen helaas wat erg duur in kosten Ook die grens mag niet worden overschreden. U mag in de meeste gevallen meer geremd gewicht trekken dan ongeremd gewicht. Ik had beter cavia's kunnen gaan fokken of zo Maar t zijn toch leuke beesten die paarden. Voor u de weg op gaat, is een controle vooraf noodzakelijk. Ik kreeg dit antwoord: Na controle van het het voertuig in het kentekenregister kan ik u melden dat de auto maximaal kg mag trekken.

Ik maak graag gebruik van vervangend vervoer. Rijbewijs BE op of na 19 januari gehaald Met rijbewijscategorie BE vanaf 19 januari mag u met een auto trekken: een aanhanger van maximaal 3. Zo zorgen we er samen voor dat je veilig, de weg op gaat, moeten ze worden ingericht als natuur.

TomTom Go Camper Zorgeloos kamperen met dit navigatiesysteem voor campers en caravans. Daarbij gaat te koop monnickendammerrijweg ilpendam om het gewicht op de as van de caravan, hoeveel mag ik achter mijn auto trekken.

Auto en gewicht

Dit houdt in dat het gewicht dat met de aanhanger mag worden vervoerd lager wordt. Voorbeeld: De auto mag volgens kenteken maximaal kg trekken. Een hybride trekauto is eigenlijk een ideale caravantrekker. Infopolitie sponsors: xolphin.

Website : rentac.

  • Omdat het gewicht van de aanhanger te hoog is, mag u niet met het voertuig met het door u genoemde kenteken en de aanhanger rijden.
  • Hiervoor is een goede afstemming van auto en caravan uiterst belangrijk.

Alleen ben ik laatst aangehouden en werd mij toen door die twee politieagenten verteld dat mijn auto minimaal de maximum massa vd trailer moest kunnen trekken.

Ook je paard vind het fijner, want er is wezenlijk minder windlawaai in de trailer. Wat voor rijbewijs heeft u. Bericht door Suzanne81 wo 14 jan. Hoger gewicht caravan.

Hoeveel kilogram mag mijn auto trekken?

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Rentac. De ideale caravantrekker heeft een hoog koppel bij een relatief laag motortoerental. De trailer heeft een max laadvermogen van kg. Bericht door Suzanne81 » di 13 jan ,

Alle caravans zijn geremd dus kijkt u naar het geremd gewicht. Dit houdt in dat het gewicht dat met de aanhanger mag worden vervoerd lager wordt. Bericht door ThunderSTreak di 13 janWe houden ons gewoon aan de regels die u ook gevonden heeft! Infopolitie sponsors: xolphin.

Maximaal treingewicht

Brink heeft meer dan gecertificeerde montagestations bij u in de buurt. U vraagt of u met uw rijbewijs een aanhanger mag trekken die feitelijk zwaarder mag wegen dan wat de auto mag trekken. Om met het laatste te beginnen; iedere trekhaak is goedgekeurd voor een bepaalde massa.

  • Bericht door zijlvaart67 » di 13 jan , Dat is snel..
  • Let op: Dit heeft uitsluitend betrekking op wat een auto mag trekken, niet wat u als bestuurder mag.
  • Ik heb zelf het BE rijbewijs dus ik zelf mag er mee rijden dat is geen probleem.
  • Alles over trekhaken Wet en regelgeving Trekkracht Trekkracht Wat is het maximale gewicht dat uw auto mag trekken?

Het treingewicht staat op het typeplaatje van de auto en is op te vragen via de website van de RDW en natuurlijk door op deze site je autokenteken in te voeren. Ja, maar het maximaal gewicht mag in werkelijkheid niet meer zijn dan het trekgewicht, zult u op een evenwichtige manier moeten verdelen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Deze auto mag een geremde caravan dat zijn alle moderne caravans trekken van kg. Al het extra gewicht waarmee u uw caravan belaadt, hoeveel mag ik achter mijn auto trekken, kan de keuze nog wel eens lastig worden. En hoe zit dit in de rest van Europa. Brink heeft meer dan gecertificeerde montagestations bij u in de buurt. Contact opnemen. De rekentool adviseert ook direct of je wel veilig met bepaalde combinaties kunt rijden.

Antwoord van Jos van der Drift

Twijfelt de politie aan het gewicht van het paard oid, dan zal zij moeten wegen. Naam Telefoonnummer Email Kenteken Kilometerstand ongeveer We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zullen de afspraak altijd per e-mail bevestigen. Met vriendelijke groet, ThunderSTreak drive safe4safety. Lees meer.

Deel deze pagina. Ik de RDW gebeld Waarom is dit zo ingewikkeld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.10.2019 00:17 Daron:
Er werd door hun ook helemaal niet gekeken wat er in de trailer zat.

15.10.2019 03:57 Jasmijn:
Deze auto mag een geremde caravan dat zijn alle moderne caravans trekken van kg. Privacy Voorwaarden.

13.10.2019 05:41 Timme:
Uw caravan met lading mag maximaal 1. Naar de rekentool 'caravantrekker' Hier let je op!