Leonardo da vinci leiden

Datum van publicatie: 04.10.2019

Percentage afstromers voor Da Vinci, ten opzichte van het percentage voor de provincie Zuid Holland en Nederland. Wij zijn er trots op dat we ons een opleidingsschool van Ros Rijnland mogen noemen. Natuurlijk gelden er duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en werkklimaat.

Percentage personeel per leeftijdscategorie Heel even geduld alsjeblieft Blijf op de hoogte! Iedere leerling en medewerker moet zich veilig kunnen voelen. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Wij hebben vanaf heden ook onze privacy verklaring aangepast naar de hoogste standaard. Over St.

Voor leonardo da vinci leiden informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd? Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft Wij nemen uw sollicitatie met motivatie en een uitgebreid CV graag in ontvangst. Deze innovatieve scholen zijn gevestigd in onderwijsstad Leiden.

Percentage afstromers voor Da Vinci, ten opzichte van het percentage voor de provincie Zuid Holland en Nederland. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Slagingspercentages per type onderwijs per examenjaar Gebruik de 2 keuze lijsten en selecteer op examenjaar of type onderwijs:. Bekijk het overzicht van de 18 middelbare scholen in Leiden op de overzichtspagina voor Leiden.
  • Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.
  • Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie.

Over deze school

Slagingspercentages per type onderwijs per examenjaar Gebruik de 2 keuze lijsten en selecteer op examenjaar of type onderwijs:.

In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. We zoeken ambitieuze medewerkers die beschikken over een pro-actieve en flexibele instelling om vanuit de rol van docent of lid van het onderwijs ondersteunend personeel een bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs leveren. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:. Leerlingen per type opleiding per examen jaar. Vacatures bij St. Schrijf je dan gratis in.

  • En wat is het verschil per examenjaar en per type onderwijs? Download alle informatie!
  • Aantal opstromers leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan per schooljaar Schooljaren tot en met , Da Vinci Heel even geduld alsjeblieft Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:.

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Dat zie je in bovenstaand overzicht. Percentage afstromers voor Da Vinci, ten opzichte van het percentage voor de provincie Zuid Holland en Nederland. Aantal opstromers leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan per schooljaar Schooljaren tot en metDa Vinci Heel even geduld alsjeblieft Aantal afstromers leerlingen die een niveau omlaag zijn gegaan per schooljaar Schooljaren tot en met, en het is ook niet erg als er een leonardo da vinci leiden gaat.

Navigatiemenu

Middelbare scholen Middelbare scholen overzicht Leiden. Aantal opstromers leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan per schooljaar Schooljaren tot en met , Da Vinci Heel even geduld alsjeblieft Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar.

In bovenstaande grafiek zie je hoeveel leerlingen er sinds jaarlijks vanaf de basisschool naar Da Vinci in Leiden zijn gegaan. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie, leonardo da vinci leiden. Download alle informatie. Voor deze vestiging heeft de inspectie op een VWO vierjaarlijks paul warmer denneweg den haag bestuur en scholen opleidingen met onderzoeksnummer gepubliceerd.

Leonardo Da Vinci Leiden. Percentage personeel per leeftijdscategorie Heel even geduld alsjeblieft !

Werken aan je Talent!

Dit is geen geldig e-mailadres. Telefoon: Het is mogelijk om zelf te kiezen welke opleidingen getoond worden. Onderzoek door de onderwijsinspectie: Voor deze vestiging heeft de inspectie op een VWO vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen opleidingen met onderzoeksnummer gepubliceerd. Zoek overzichtelijker naar vacatures en kom nog makkelijker in contact met scholen.

Klik hier voor meer informatie? Vacatures Op dit moment heeft de school geen vacatures geplaatst. Adres: Kagerstraat 7, CP, Da Vinci Heel even geduld alsjeblieft Bekijk het overzicht van de 18 middelbare scholen in Leiden op de overzichtspagina voor Leiden.

Wil je geen vacature van deze school meer missen. Aantal zittenblijvers per schooljaar Leonardo da vinci leiden tot en met1. Blijf op de hoogte. Aantal vestigingen van deze instelling: 4.

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie: Bronbeschrijving. In welke richting een leerling zich ook ontwikkelt, er is binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci altijd een opleiding die past.

In bovenstaande grafiek zie je hoeveel leerlingen er sinds jaarlijks vanaf de basisschool naar Da Vinci in Leiden zijn gegaan.

Dit aantal zal meestal net iets lager zijn dan het aantal leerlingen in klas 1 in de grafiek met leerling aantallen per klas leergang door leerlingen die in het eerste leerjaar leonardo da vinci leiden blijven zitten.

Wil je geen vacature van deze school meer missen. Vanaf 25 mei is de nieuwe AVG privacywetgeving van kracht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: