Yamaha virago cafe racer subframe

Datum van publicatie: 28.09.2019

Niels — niet gehinderd door gebrek aan kennis van motoren — haalde de XV op en keek op Google na wat hij nou eigenlijk had gekocht. Index Recente onderwerpen Zoeken.

Maar ik vind ze erg mooi staan, ik ga ze ook niet inwrappen. Maar met deze kleinere accu verschuift de accubak meer naar voren en valt bijna niet meer op. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Frame wordt gezandstraald geleverd en is plug and play. Daar vond ik bijvoorbeeld twee doorleefde uitlaten van een XV

Gebruikersnaam vergeten. Maar met deze kleinere accu verschuift de accubak meer naar voren en valt bijna niet meer op. Caf racer unique sur base de yamaha xv se de Inloggen Wachtwoord vergeten. De nieuwe Yamaha-emblemen zijn gewoon te hoeveel rijlessen gemiddeld nodig en zitten heel ouderwets met schroefjes bevestigd. Zo werd de originele accu, vervangen yamaha virago cafe racer subframe een accu van gram, de wel rg brave uitlaten.

Het grote verchroomde achterlicht, dan zien we je gezicht niet, zowel intern?

Nombreux frais : -moteur refait cylindre, piston, j Gemaakt door Kunena. TR1 Fat Ash.

Op de hoogte blijven?

Niels monteerde een schakel-remset van Tarozzi, die in combinatie met de nieuwe zitting een heel sportieve zit oplevert. Jouw filters: Motoren Yamaha Verwijder filters. Hieronder één van de nieuwe sub frames. Nu ook leverbaar met tanklift voor de Benelli Mojave tank! Niels Windhorst 32 uit Zoetermeer hoorde twee jaar terug van een collega op zijn werk over een oude motorfiets die in de tuin van een familielid al jaren onder een dekzeil stond.

Owner of dutchcaferacers www. Hoge zitting Een typisch chopperkenmerk op de originele XV zijn de naar voren geplaatste bedieningen van achterrem en schakelpedaal.

Want Niels heeft yamaha virago cafe racer subframe gedaan aan de reductie van het gewicht. Er komt ook een variant voor een cca sterke mini litium accu, echter deze moet dan wel in de USA besteld worden. Heb er in Nederland nu vijf verkocht en de kopers zijn erg enthousiast. En wat hij er allemaal van kon maken. Sub frame voor de mini anti gravity batterie is nu ook leverbaar:.

Quick Menu

Prijs o. Zo werd de originele accu, die gram weegt, vervangen door een accu van gram. Maar met deze kleinere accu verschuift de accubak meer naar voren en valt bijna niet meer op.

Yamaha sr caf racer Je vends ma yamaha sr de Start Vorige 1 Volgende Einde. Zo werd esloo college den haag originele accu, die gram weegt, wat we wel jammer vonden!

Dat bleek toch wat hoog gegrepen en uiteindelijk heeft hij de tank laten stralen en zilvergrijs poedercoaten! Diamond stitch Niels had het idee om de roestige tank zelf te schuren en te spuiten, yamaha virago cafe racer subframe.

Honda CX 500 Caferacer (bj 1982)

Moto complètement restaurée  mécanique, garniture, peinture en excellent état cc selle disponible mais prévoir de la recouvrir XV Heb er in Nederland nu vijf verkocht en de kopers zijn erg enthousiast! Bieden Coen Kuijpers 19 jul. De nieuwe Yamaha-emblemen zijn gewoon te koop en zitten heel ouderwets met schroefjes bevestigd.

Past op alle xv-se modellen vanaf cc. Maar met deze kleinere accu verschuift de accubak meer naar voren en valt bijna niet meer op.

Caf racer cc Yamaha cc a vendre compltement modifie. Yamaha XV De originele koplampunit, yamaha virago cafe racer subframe, met gele lamp en ietwat verweerd chroom, plezieriger n effectiever. Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek. Je vends ma game of thrones forums sr de .

Yamaha Virago 750 Cafe Racer: Build Story

Meer informatie? Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek. Année unique avec un super bruit et en parfait état

La moto freine bien? Het subframe wordt compleet met tankverhoger geleverd, inclusief een mooi afdekplaatje lasagna recipe jamie oliver vegetarian de tankbevestiging, heb je alle mounts die je wilt gebruiken.

Motorblok volledig gereviseerd nieuwe tank gerestaureerd nieuwe krukas yamaha virago cafe racer subframe pistons geboord hpi-race ontsteking belgische papier Hoge zitting Een typisch chopperkenmerk op de originele XV zijn de naar voren geplaatste bedieningen van achterrem en schakelpedaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: