User profile service verhindert het aanmelden nieuw account

Datum van publicatie: 07.10.2019

Stap 3: Maak een nieuwe gebruikersaccount aan Als u Stap 1 hebt uitgeprobeerd en nog steeds de foutmelding ontvangt wanneer u probeert aan te melden met de gebruikersaccount, dan is de account misschien beschadigd geraakt. Wat nu?

Als systeemherstel werkt is het natuurlijk een prima en eenvoudige oplossing. Als het niet lukt aan te melden, is de account mogelijk beschadigd geraakt. Later, als alles goed loopt en volledig is, kan je de oude account verwijderen.

De beschreven stappen kunnen je ook verder in de problemen helpen als je ze niet exact opvolgt. Toen het voltooid was, moest ik opnieuw starten. Beoordeel dit artikel.

Kies uw gebruikersnaam uit het vervolgkeuzemenu, ik wil het systeemherstel starten, of de beste manier om je kind de Olympische spelen in te krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen om te dineren in twee -la-carterestaurants. Bedankt voor je bijdrage. Bij voorbaat dank. Groetjes Sjanne. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Norge - Bokmål. Het beste kun je proberen het ingebouwde administrator account te activeren en van daaruit de herstelacties uitvoeren. Bas, Jorn Ik weet niet of het helemaal duidelijk over is gekomen maar het is belangrijk om wel met een account in te loggen dat administrator rechten heeft.
  • Plaatsen antwoord Plaats antwoord. Ik heb maar even "veilige modus" gedaan om te kijken wat daar op komt.
  • In dat geval moeten de bestanden van de gebruiker naar een nieuwe gebruikersaccount worden gekopieerd en de beschadigde account volledig van de computer worden verwijderd.

Zoek naar Uw computer herstellen. Het ziet er naar uit dat je geen herstelpunten hebt om te selecteren, vreemd want bij een standaardinstallatie wordt in ieder geval voor start van Windows update automatisch een herstelpunt gemaakt.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Het kan ook zijn dat de virusscanner een besmet bestand vindt en daardoor het niet correct laden van het profiel veroorzaakt.

  • Je bestanden staan nog gewoon op de harde schijf.
  • Bij opstarten in veilige modus kan ik wél inloggen in het administratoraccount, maar daar kan ik verder niks anders dan evt wachtwoord of gebruikersnaam van een account veranderen wat ik dus wel geprobeerd heb.

Bedankt voor de tips. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:? Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Stap 3: Maak een nieuwe gebruikersaccount aan? Ik akn je op dit moment niet helpen hoe hier uit te komen. Ziet u de melding: 'De opdracht is voltooid'.

Aanvullende informatie

Opnieuw opstarten helpt niet en ook proberen op te starten in "veilige modus" lukt niet. Kan iemand mij hier mee helpen? Volgens mij krijg je zowieozo een waarschuwing als persoonlijke bestanden verwijdert gaan worden.

Dank u.

sland - slenska. Opnieuw opstarten helpt niet en ook proberen op te starten in "veilige modus" lukt niet. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen? Dit probleem kan optreden na een Windows Update, het aanmaken van gebruikersprofielen of een systeemherstel, wachtwoord wijzigen kan ook.

Dan is duidelijk wat de oplossingsrichting kan zijn. Veilige modus zit ik in, ik kom eraan(ren.

De fout 'Service Gebruikersprofiel verhindert het aanmelden' in Windows 7 oplossen

Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Stap 1: Sluit de computer af en start deze opnieuw op Het probleem kan mogelijk worden opgelost door de computer volledig uit en weer in te schakelen waarna u weer op de gebruikersaccount kunt inloggen. Hier een filmpje die laat zien hoe opstarten via F8 moet.

En nu. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Selecteer welk account u wilt aanmaken. Chile - Espaol. Het beste is beginnen bij de oplossing die bij je past en kijken wat werkt. Als u zich niet in de Veilige modus via de opdrachtprompt kunt aanmelden, start dan opnieuw en druk F8 totdat u het menu weer ziet. Hiertoe gaat u als volgt te werk:.

Stap 1: Sluit de computer af en start deze opnieuw op

Het inloggen is niet gelukt. Ik zie wel een onderhoudsprogramma opstarten met 2 belangrijke meldingen, moet ik wellicht hier iets mee?? Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Lees dan onze complete privacy statement hier.

Beste Jack, Zoals je ook hebt kunnen lezen is systeemherstel helaas niet bij iedereen de oplossing. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien. Cool edit pro 2 geen geluid na windows update aug .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 12:09 Mari:
Wachtwoord vergeten?