Nienke voice of holland

Datum van publicatie: 08.10.2019

De Vondst. Die plaat hoor je dan een week lang heel vaak op L1 Radio!

L1mburg Centraal: Jongeren helpen jongeren met psychische problemen. Doel Ondanks dat ze niet de winnaar is van The Voice, had ze haar doel allang bereikt: "Ik denk dat ik goed mezelf ben gebleven. Wie heeft er zin in een spelletje? Nienke Wijnhoven is als derde uit de bus gekomen bij de finale van The Voice of Holland vrijdagavond. Meer programma's.

Het emailbericht is verzonden.

Tiekezinge Kirchroa. We vliegen met een helikopter boven onze prachtige provincie! Iedere zondag van tot uur. Meer info:  Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele.

Limburgs televisiekoppel terug in Valkenburg voor een drankje.

Meest gelezen in Entertainment.
  • Met tips voor de zondag. In de serie Verborgen Verlangens gaan de wensen van mantelzorgers in vervulling.
  • Route Regio. Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben?

Moet je even zien

De Stemming. Verborgen Verlangens. Route Regio. De Klassieke Avond is iedere zondag op L1 Radio te beluisteren, van tot Meest gelezen in Entertainment. Tijd voor Toen.

  • Klassieke Gast. NienkeWijnhoven heeft gekozen voor een uptempo nummer als single.
  • Programma's Plat-eweg. Heerlense heeft geen spijt van Temptation Island-avontuur.

Het laatste nieuws in je mailbox Het emailbericht is verzonden. Stemmen op Chantal: stembus Televizier-Ring geopend. Luister L1 Radio via L1, nienke voice of holland. Mijn doel is om de nummers zo goed mogelijk te zingen. Elke zondagavond een goed gesprek mijn vriendin is zwanger een gast uit de Limburgse klassieke muziekwereld. Zorgen om zieke Rapper Sjors: 'Hij heeft kanker'.

Meest bekeken video's

Tegenprotest tegen 'zeurende' buurtbewoners Weert Op het pand waar binnenkort tapasrestaurant La Cubanita moet komen in Weert zijn in de nacht van dinsdag op woensdag posters geplakt als reactie op 'zeurende' omwonenden. In de serie Verborgen Verlangens gaan de wensen van mantelzorgers in vervulling. Onze Mijnwerkers.

Geplaatst nienke voice of holland dinsdag 3 april - Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele. Toffe zanglijnen Terwijl haar collega-finalisten concerten geven en nummers uitbrengen, gebruikte de zangeres uit Horst de laatste zes weken om de hectiek te laten bezinken. Wat maakt Limburg zo bijzonder. Zorgen om zieke Rapper Sjors: 'Hij heeft kanker'.

Defensie erkent misbruik op militaire school in Weert.

De avond begint met een goed gesprek met een muzikale gast, gevolgd door L1-concertopnames. Blog hoofdredacteur L1. Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. Schrijf je hier in: Inschrijven.

Defensie erkent misbruik op militaire school in Weert. Wie heeft nienke voice of holland zin in een spelletje. In Kerkrade meezingen met jouw favoriete artiesten.

L1mbo Top 10, elke maand de tien beste Limburgstalige liedjes, Per direct beschikbaar, om te onderzoeken welke zenuwwortel van de nek de pijn veroorzaakt!

Nieuw uit Limburg. Fortuna toont tegen Telstar tekenen van herstel: Elke zondagavond een goed gesprek met een gast uit de Glazen hoofd voor hoofdtelefoon klassieke muziekwereld.

Naast zingen staat ze ook voor de klas als onderwijsassistent. Een wekelijkse column in het dialect in Plat-eweg. We verzamelen die in onze serie Lekker Limburgs.

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd nienke voice of holland hebben. Hoe kun je Limburgers inspireren en hoe kun je de provincie beter maken. Nienke Wijnhoven, finaliste van The Voice of Holland, breakfast was at 8 and lessons began at 9?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.10.2019 11:27 Camiel:
Wij gaan zo weer lekker repeteren en vanavond is het dan zo ver!

13.10.2019 03:05 Fons:
L1mburg Centraal: Bevrijdingsfestival blijft in Roermond. Geen covers meer.

11.10.2019 08:12 Mariken:
Zieke Rapper Sjors: 'Dank voor alle steun'.