Trustgo antivirus and mobile security

Datum van publicatie: 07.10.2019

Er zijn namelijk beveiligingsproblemen waar die apps niets aan kunnen doen: Als er een lek in het besturingssysteem zit, kan een app daar hooguit voor waarschuwen. Games Reviews.

NUtech onderzoekt hoe je je daartegen kunt weren. Degenen met het Certified-logo zijn door TrustGo getest en geacht volkomen veilig te zijn om te downloaden. Eerder deze maand hadden we een serie over de populairste gratis Android Security-apps en vergeleken ze om te zien welke de beste was. Dus, probeer deze apps en vertel ons, welke is jouw favoriet?

De kwaliteit van de motor is uitstekend. Trend Micro blinkt uit tijdens het gebruik van de browser. WinDirStat helpt u om visueel te vinden waar uw schijfruimte naartoe gaat.

De functies - en hoe goed deze je beschermen - verschillen per app. Dus over het algemeen is het slechts een proactieve antivirusscanner voor de Google Play-markt.

Avira Antivirus Security. D eze functie geeft inzicht in hoeveel en welke apps op je smartphone staan, al moet wel een account worden aangemaakt. Een aantal van deze anti virus apps hebben ook trustgo antivirus and mobile security versie die geschikt is voor Android tablets.

Ook de mogelijkheid om je eigen telefoon terug te vinden is gratis, hoe groot ze zijn geheugen en welke versie?

Samsung en Cerberus hebben extra antidiefstalopties. Klik dan hier.

Conclusies

Voor Android-gebruikers lijkt de smartphone of tablet steeds gevaarlijker te worden. Ronald Kamp , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 17 december Dit kan een batterijgootje zijn en er is geen methode op afstand om de GPS in TrustGo in te schakelen. Games Reviews. Loop in virtual reality rond in themapark van serie Westworld.

Eerder deze maand hadden we een serie over trustgo antivirus and mobile security populairste gratis Android Security-apps en vergeleken ze om te zien welke de beste was. En de ingebouwde virusscanner van Google houdt maar weinig tegen!

De vijf opvallendste trailers van gamebeurs Gamescom? En wat voor mensen bezoeken de website 8chan? Dit is de trend die ik heb gezien in elke Android-beveiligingssuite!

We bieden je de 10 beste antivirus-apps voor Android-smartphones:

WinDirStat helpt u om visueel te vinden waar uw schijfruimte naartoe gaat. Test De standaard bescherming van Google Android valt behoorlijk tegen. Steeds vaker melden onderzoekers dat het aantal schadelijke applicaties voor Android groeit. Het materiaal is dan alleen toegankelijk met een pincode.

Berichtnavigatie Je mobiele telefoon beschermen tegen malware en virussen. Eerder deze maand hadden we een serie over de populairste gratis Trustgo antivirus and mobile security Security-apps en vergeleken ze om te zien welke de beste was. Ten slotte bekijk je via Hot Apps wat trending is en welke software je onlangs hebt gedownload.

Het beschermt je tegen virus en dieven Advertentie. De Bitdefender Antivirus is een gratis antivirus- antiphishing- en anti-malware-app. Hoeveel impact hebben de apps op de batterijduur en prestaties van je smartphone.

Account Options

Super antivirus motor. Ondanks het feit dat ik gratis ben, zou ik het nog steeds hoger rangschikken dan bijna elk betaald alternatief dat beschikbaar is op de markt in termen van functies, gebruiksgemak en prestaties.

Vertrek niet zonder je download! Dit is waarschijnlijk mijn go-to-app voor het maken van een back-up van alle drie deze voordat ik de telefoon flash naar een nieuwe rom, of overschakelt naar een nieuwe telefoon. Vul je virusscanner aan met extra gratis beveiligingssoftware.

Trend Micro blinkt uit tijdens het gebruik van de browser. Trend Micro blinkt uit tijdens het gebruik van de browser. Zelfbescherming en zoekgeschiedenis Gum In het scherm met app-instellingen kunt u TrustGo instellen als een apparaatbeheerder. Ook waarschuwde de FBI al eens voor het gevaar van Android-malware?

Super antivirus motor. De anti virus apps worden getest op malware detectie en beoordeeld op bruikbaarheid, of ze zijn in het Russisch. Maar veel apps trustgo antivirus and mobile security malware bevatten worden niet gedownload, inclusief prestaties en vals positieven, trustgo antivirus and mobile security. De app is gratis en je hebt geen extra toestemming nodig om bepaalde functies te gebruiken.

De beveiligingsapps zijn onder andere beoordeeld op bescherming tegen kwaadaardige apps en phishingwebsites.

Misschien Vind Je Deze Apps Ook Leuk

Het apparaat is gratis en de gratis functies omvatten antivirus, on-demand of automatische scan, anti-diefstal. Maak 7 dagen gratis kennis met de Consumentenbond en bekijk direct dit artikel én al onze tests.

TrustGO heeft een interessante functie die ik niet heb gezien in andere Android-beveiligings-apps.

Maar apps worden niet gewaardeerd op basis van privacyinvasie, waarbij een app uw persoonlijke gegevens kan bijhouden. Minimale aanslag op levensduur van accu. Met deze functie vind je hem weer terug.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2019 11:44 Sem:
Vrijdag 23 augustus Andere tests Android Virusscanners Test van gratis en betaalde beveiligingsapps voor Android smartphones.

12.10.2019 13:16 Leen:
Er zijn namelijk beveiligingsproblemen waar die apps niets aan kunnen doen: Als er een lek in het besturingssysteem zit, kan een app daar hooguit voor waarschuwen.