Zelda the minish cap wind ruins

Datum van publicatie: 07.10.2019

Nu verdubbel je jezelf weer, maar deze keer opladen op de linker tegel en verdubbelen op de rechter tegel. Je komt een rots tegen die je kunt bombarderen.

Arkel 26 maart

Reflecteer zijn Seed en betaal hem dan 20 rupees voor een lege fles. Echt helemaal te gek. Als je klaar bent met rondkijken in de stad, ga je naar het noordwesten. Net als in het moeras. Blaas buiten de muur op.

Wie Ocarina of Time al een uitgebreid spel vond, zal zeker niet klagen over de omvang van dit spel. Hij zal je een Bomb Bag bommenzak geven, waar 10 bommen in zitten!

Hier staan 2 Tovenaars op je te wachten. Het verhaal is ook een topper en blijft je tot spelen dwingen. Srping naar beneden in de alkoof en ren door de tunnel naar beneden.

Dit is een Windteken.
  • Als je weer controle hebt, ga je op één van de gloeiende tegels staan. Ga dan weer terug naar beneden.
  • Dan kun je niet om Zelda heen. Je ziet hier een fontein.

Geschiedenis twilight.

De groene meter met je levensenergie loopt helemaal vol. Het is de abdij. Er verschijnt een ridder, die je meteen moet aanvallen nadat hij jou aanvalt.

Je kunt uren rond dolen in de super grote wereld van Hydrule. Het is eenvoud alom, met geschreven dialogen en zoals van Zelda verwacht mag worden een briljante soundtrack. Ga in het bos eerst helemaal naar rechts en dan naar beneden.

Een ware musthave titel voor de Wii en tevens één van de beste, al dan niet de beste adventure game die je in tijden zult hebben gespeeld.

Wanneer hij de Twilight Realm betreedt, bedacht door Shigeru Miyamoto? Die bijna niet uit te spelen is en die simpel maar doeltreffend van opzet is. Dikke tien, zelda the minish cap wind ruins. Als je rechts van de kist bent, verandert Link in een wolf en moet hij door het land trekken met de hulp van een mysterieus meisje dat Midna heet, ik had zelda er gelijk bij gekocht en binnen een week uitgespeeld. Je krijgt het gebroken Picori Zwaard met de opdracht het weer te repareren.

The Legend of Zelda is een computerspelserie, ga je weer naar boven.

Navigatiemenu

Ga de waterval af en verder. Verlaat dan de grot en duw de rots in het gat om een afkorting te maken. Klim dan weer uit het gat. Ga de waterval af en verder.

Dit is een Windteken. Uitdagend leuk verhaal? In n woord: Superb. Daarna wordt het even een ingewikkeld geschuif. Ga naar binnen en verlaat het huis weer door de achterdeur.

THE LEGEND OF ZELDA:

Ester Koudekerk aan den Rijn 26 mei Ik heb nu allemaal dingen gezien en gelezen over TP en lijkt me alleen nog maar leuker. Hij heeft het gebroken zwaard gerepareerd en geeft je het Witte Zwaard. Gebruik buiten de verkleiningssteen.

Ze vraagt of je haar rupees wilt geven. Zuig aan hem tot hij omvalt. Wii the best, maar niet van mens op mens. Op dit ogenblik is er alleen je volgende bestemming: de Minish Woods bossen waar de Minish wonen. Die EA o. Ook stond ik een beetje sceptisch tegenover de hoge rating die deze game overal kreeg. Dit is echt een mega vet spel.

Related titles

Duw het tweede blok van links naar beneden om de weg naar buiten vrij te maken. Gebruik dan de schakelaar om de deur open te maken. Ga dan de volgende ruimte in, beklim de ladder en laat je aan de andere kant van de richel naar beneden zakken.

Toen ik dit spel voor de eerste keer opstartte was het echt even wennen. Versla in de volgende ruimte de vijanden en smijt ze in de vier gaten rechts. Ga hier doorheen en je komt op een binnenplaats. Loop dan naar boven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: